H97 PRO-GAMER'a ethernet kartı tavsiyesi

weirdcore

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşımın bilgisayarının ethernet kartı bozuldu. Sorunun bu olup olmadığını kesin bilmiyoruz ama başka birşeyden kaynaklanıyor olamaz. Mesela internet varken skype veya herhangi uygulama bilgisayarım gibi, birşey açınca internet gidiyor birden. Arkadaşın anakartı fotoğrafta olan ama PCI slotu 2 bölmeli sağ tarafa yakın yerde bir ayrım var. Ethernet kartında ise 3 tane diş var ve biri boşta kalıyor. Anakart eski diye mi diyecektim. Ben H97 PRO-GAMER kullanıyorum PCI slotu onda da aynı şekilde. Yani eski olmasıyla bir alakası yok sanırım. Bu fotoğraftaki ethernet kartını bu anakarta takabilir miyiz?
Eki Görüntüle 85674
FB_IMG_1436475640003.jpg

Dosya Ekleri

• FB_IMG_1436475646415.jpg
    FB_IMG_1436475646415.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 162
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet takabilirsiniz. PCI cihazların bağlantı kısmında genelde 2 çentikle ayrılmış 3 bölüm olur. Yani fotoğraftaki ürün gibi olurlar. Anakartlardaki PCI bağlantı yerleri de sizin anlattığınız gibi sol tarafı uzun sağ tarafı kısa olacak şekilde 2 bölmeli olurlar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı