D Drdree Centipat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #1 Habbo retro açmak istiyorum. Günlük 20 en fazla 30 aktiflik hotel olacak arkadaşlarımla falan RP yapmak için sunucu özellikleri ne önerirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2023
Habbo retro açmak istiyorum. Günlük 20 en fazla 30 aktiflik hotel olacak arkadaşlarımla falan RP yapmak için sunucu özellikleri ne önerirsiniz?
sial Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 419 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #2 Özelliklerden kastınız nedir?
D Drdree Centipat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #3 sial dedi: Özelliklerden kastınız nedir? Genişletmek için tıkla... Ram ssd fln
Roseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.264 Çözümler 5 14 Kasım 2023 #4 Bilginiz var mı hocam konu hakkında? Şimdi kolay yöntemleri mi var bilmiyorum da eskiden 4-5 kişilik ekipler ile uzun bir süreç içinde yapabiliyorduk.
Bilginiz var mı hocam konu hakkında? Şimdi kolay yöntemleri mi var bilmiyorum da eskiden 4-5 kişilik ekipler ile uzun bir süreç içinde yapabiliyorduk.
D Drdree Centipat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #5 Roseus dedi: Bilginiz var mı hocam konu hakkında? Şimdi kolay yöntemleri mi var bilmiyorum da eskiden 4-5 kişilik ekipler ile uzun bir süreç içinde yapabiliyorduk. Genişletmek için tıkla... Biraz bilgim var ve birkaç arkadaşımın bilgisi de var dediğim gibi günlük en fazla 20 30 aktiflik olcak onun için de nasıl sunucu önerirsiniz?
Roseus dedi: Bilginiz var mı hocam konu hakkında? Şimdi kolay yöntemleri mi var bilmiyorum da eskiden 4-5 kişilik ekipler ile uzun bir süreç içinde yapabiliyorduk. Genişletmek için tıkla... Biraz bilgim var ve birkaç arkadaşımın bilgisi de var dediğim gibi günlük en fazla 20 30 aktiflik olcak onun için de nasıl sunucu önerirsiniz?