Haber web sitesi taslağı nasıl olmuş?

Çok hoş ama telefonda kayıyor. İlerleteceksen önemli değiştirmen bu ayarı.Eki Görüntüle 1699069

Şu anda mobil için ayarladım yani 650px Width'e ya da daha altına sahip cihazlar için olanı tamamdır.
Ancak bazı sorunlar var. 700px width üstü ve 1100px wdth altı cihazlar için site çok kötü gözüküyor. Onu da ayarlayacağım.

Güncellenmiş hali

Siteyi global mı yapmayı düşünüyorsunuz? Yabancı içerikte bulunacak mı?
Evet ama şuan daha çok başlardayım ki daha back-end kısmına hiç girmedim şunalık sadece tasarım.

Güzel olmuş hocam aslında. Elinize sağlık. Yalnız Glitch'ten yapılan siteler kolay bir şekilde çökertilebiliyor diye biliyorum.

Glitch ücretsiz diye şunalık öyle yaptım. Sadeec tasarım kısmını yaptığım için ve daha çok başlarda olduğum için ücretsiz kullanmak bence daha mantıklı.

Son düzenleme:
Şu anda mobil için ayarladım yani 650px Width'e ya da daha altına sahip cihazlar için olanı tamamdır.
Ancak bazı sorunlar var. 700px width üstü ve 1100px wdth altı cihazlar için site çok kötü gözüküyor. Onu da ayarlayacağım.

Güncellenmiş hali

Evet ama şuan daha çok başlardayım ki daha back-end kısmına hiç girmedim şunalık sadece tasarım.

Glitch ücretsiz diye şunalık öyle yaptım. Sadeec tasarım kısmını yaptığım için ve daha çok başlarda olduğum için ücretsiz kullanmak bence daha mantıklı.
Hocam, @okaykaya'nın da bir "Haber" websitesi varmış. Yazar arıyor, kazancı yok. Yazar olarak katılmak ister misiniz?

Güncellenmiş hali

Çok daha iyi. Hostun fotoğraf koymana izin vermiyor mu?

Veriyor hocam da ben koymadım şuanlık. Dediğim hızı taslak.

Hocam şu konuya bakabilir misiniz? Görüşünüzü merak ettim de.

Son düzenleme:
Sadece taslak olarak hazırladım ve bilgisayar için hazırladım.
2, 3 saat gibi bir sürede yaptım ve biraz beginner olduğum için çok Basic oldu. Siz nasıl buldunuz?

@fermaNga @bonz
Başlangıç için güzel olmuş. themeforest ve behance'den örnek bakmanı öneririm. Bir site ne göz yormalı, ne de kalabalık olmalı. Aynı zamanda şık olmalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı