Habersiz ve izinsiz Ziraat Bankası hesabı açılmış

Steella

Kilopat
Katılım
13 Haziran 2018
Mesajlar
1.120
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
e-Devlet'te rastgele gezinirken "Mevduat/Katılım fonu hesabı bulunun banka sorgulama" yerine girdim. Karşıma aşağıdaki yer çıktı. Garanti Bankası'nı staj için açtırmıştım. Ama Ziraat ile işim olmadı. Anlayanlar yardımcı olursa sevinirim.

1603841620450.png
 
e-Devlet'te rastgele gezinirken "Mevduat/Katılım fonu hesabı bulunun banka sorgulama" yerine girdim. Karşıma aşağıdaki yer çıktı. Garanti bankasını staj için açtırmıştım. Ama Ziraat ile işim olmadı. Anlayanlar yardımcı olursa sevinirim.

Eki Görüntüle 717351
Üstüne hesap açılmış olabilir.

Hatta hesabın üzerinden dolandırıcılık yapılıyorsa suçlusu sen olursun! Hemen kontrol etmeni öneririm.
 
Müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alın.

Askerlik için gidince açılıyor gitmeden açılan görmedim. Yol parasını da PTT üzerinden alıyorsunuz. Başka bir şey vardır muhtemelen.
 
Askerlik için size sormadan açıyorlar. Acemi askerliği yapacağınız yerde kartı veriyorlar. Askeri kantinlerde vb. geçiyor. Hem de yaşlılar dışında Ziraat bankasına insan katmaya çalışıyorlar. Tabii boşa eylem, ama deniyorlar işte.
 
Askerlik için size sormadan açıyorlar. Acemi askerliği yapacağınız yerde kartı veriyorlar. Askeri kantinlerde vb. geçiyor. Hem de yaşlılar dışında ziraat bankasına insan katmaya çalışıyorlar. Tabii boşa eylem, ama deniyorlar işte.

Eğer öyleyse bana haber vermeleri gerekmiyor mu? İznim olmadan banka hesabı açıyorlar.
 

Geri
Yukarı