Habersizce kafama sopayla vuran çocuk

Doğası gereği diyorsun. Bu çocuğun yaşı beni ilgilendirmez. Ona uğraşamayacağımı söyledim. Ne yapayım o bana omuz atarken durup bekliyim mi?

Ben fark etmedim kaldırmış sopayı vurmuş arkamdan. Sopada bildiğimiz kalın tahta sopa. Yaklaşık 50 cm.

Ufak çocuk diye geçmeyeceksin arkadan takardı bıçağı sana orada çok rahat.
 
Bunun 10 yaşında olması sıkıntı çıkarır mı?

Güncelleme: Eve döndüğümde sinirlenip olayın yaşandığı yere gittim. Çocuk beni gördü ve kaçmaya başladı. Ben de peşinden koştum ve gözümün önünde bir restorana daldı çocuk. Restorana gittim sahibi burada öyle bir çocuk yok falan diyor. Git şu evlerde oturuyor oralarda ara dedi. Ben de gider gibi yapıp saklandım ve çocuğun dükkandan çıktığını gördüm. Çocuk beni Ford'ü ve tekrar dükkana girdi. Dükkan sahibine biraz tepki gösterdim ve çocuğa ondan şikayetçi olacağımı, siciline işlenceğini, devlet memuru olamayacağımı, hastane ve ilaç masraflarımı ondan alacağımı bağırarak söyledim ve çocuk ağlamaya başladı. Ben bunları söylerken dükkan sahibi beni tutuyor bir şey yapmayayım diye. Üstüm başım mahvolmuş, işim gücüm var bu sıpaylamı uğraşacağım diyerekten dükkandan çıktım. Sonrasında çocuğun bana arkadan bana küfür ederek bağırdığını duydum. Ben de yeter diyerekten dükkana tekrar koştum ve çocuğu orada bir güzel patakladım. O korku ve dayak ona yeter diye düşünüyorum.



Hocam şikayetçi olun ailesine ceza gider ailesindende çocuğa ceza gider.
 
Bu konu hakkında bir güncelleme yapmak istiyorum. Çocuğu dövmem dışunda hiçbir sonuç çıkmadı. Ne polisler ilgilendi ne o cezasını çekti. Ukala tavır sergileyen babasıda hatalı. Mümkünse şu sokaktan geçmesin konyada yaşayanlar. Ve eğer buralarda 11-12 yaşlarında bir çocuk görürseniz o kafama vuran çocuk olabilir :D
Emlakçı onların dükkanı.

IMG_0128.png
 

Geri
Yukarı