Hacettepe bilgisayar programlama bölümü iyi midir?

Hakan54

Decapat
Daha fazla  
Hacettepe bilgisayar progrmalamacılığı okunur mu? Bir forumda bilgisayar programlamacılığı için en doğru üniversitenin Hacettepe olduğunu okudum. Hacettepe'ye giden varsa cevaplayabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hacettepe bilgisayar progrmalamacılığı okunur mu? Bir forumda bilgisayar programlamacılığı için en doğru üniversitenin Hacettepe olduğunu okudum. Hacettepe'ye giden varsa cevaplayabilir mi?
Hacettepe ye giden Hacettepeyi över genel olarak Hacettepedekilerde farklı bir ego oluyor.

Hacettepe iyi bir üniversite olsa dahi programcılık bölümü iyi bir bölüm değil. 2 yıllık diploma yazılım sektöründe iş ararken sorun çıkartır.

DGS ile 4 yıllığa geçebilir miyim AYT matematiğim iyi değil ama TYT matematiğim iyi.

Geçebileceğine güveniyorsan deneyebilirsin. Ancak DGS bölümleri arasında puanı en yüksek bölümlerden başında Bilgisayar Mühendisliği geliyor. O yüzden bunun bilincinde olarak yapabileceğine inanıyorsan tercih et.

Geçebileceğine güveniyorsan deneyebilirsin. Ancak DGS bölümleri arasında puanı en yüksek bölümlerden başında bilgisayar mühendisliği geliyor. O yüzden bunun bilincinde olarak yapabileceğine inanıyorsan tercih et.

Yazılım mühendisliği istiyorum bilgisayar değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı