Bamard Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 373 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2020 #11 Highgarden dedi: 10-15 senede Apple mı kalır . Genişletmek için tıkla... Kalır neden kalmasın Xcode'sine bayılıyorum Apple'nin. Edit: 20-30 senelik bilgisayar kullananlar varken Apple mi kalmayacak?
Highgarden dedi: 10-15 senede Apple mı kalır . Genişletmek için tıkla... Kalır neden kalmasın Xcode'sine bayılıyorum Apple'nin. Edit: 20-30 senelik bilgisayar kullananlar varken Apple mi kalmayacak?
S Soft Donanım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2020 #12 grau dedi: Kalır neden kalmasın Xcode'sine bayılıyorum Apple'nin. Genişletmek için tıkla... Dünya değişiyor bence birçok firma kalmayacak ama kaladabilir geleceği göremiyoruz.
grau dedi: Kalır neden kalmasın Xcode'sine bayılıyorum Apple'nin. Genişletmek için tıkla... Dünya değişiyor bence birçok firma kalmayacak ama kaladabilir geleceği göremiyoruz.
Bamard Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 373 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2020 #13 Highgarden dedi: Dünya değişiyor bence birçok firma kalmayacak ama kaladabilir geleceği göremiyoruz. Genişletmek için tıkla... Arm teknolojisin çıkmasında sebep olan Apple uzun süreden beri kaldıysa bence kalır.
Highgarden dedi: Dünya değişiyor bence birçok firma kalmayacak ama kaladabilir geleceği göremiyoruz. Genişletmek için tıkla... Arm teknolojisin çıkmasında sebep olan Apple uzun süreden beri kaldıysa bence kalır.
S Soft Donanım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2020 #14 grau dedi: Kalır neden kalmasın Xcode'sine bayılıyorum Apple'nin. Edit: 20-30 senelik bilgisayar kullananlar varken Apple mi kalmayacak? Genişletmek için tıkla... Onlar geçmişte biz geleceğe bakıyoruz ama grau dedi: Arm teknolojisin çıkmasında sebep olan Apple uzun süreden beri kaldıysa bence kalır. Genişletmek için tıkla... Yarın ne olacağı belli olmaz
grau dedi: Kalır neden kalmasın Xcode'sine bayılıyorum Apple'nin. Edit: 20-30 senelik bilgisayar kullananlar varken Apple mi kalmayacak? Genişletmek için tıkla... Onlar geçmişte biz geleceğe bakıyoruz ama grau dedi: Arm teknolojisin çıkmasında sebep olan Apple uzun süreden beri kaldıysa bence kalır. Genişletmek için tıkla... Yarın ne olacağı belli olmaz
Hz.futureorkun Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2013 Mesajlar 1.152 Makaleler 1 Çözümler 5 25 Haziran 2020 #15 Bu işin sonu göründü. Eveleyip gevelemeye gerek yok. Neticede bu iş bitti...
Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 25 Haziran 2020 #16 grau dedi: Hocam bence rahat 10-15 sene vardır. Genişletmek için tıkla... O kadar da olmaz bence.
Bamard Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 373 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2020 #17 Okito dedi: O kadar da olmaz bence. Genişletmek için tıkla... 7-8 sene rahat alması gerek şu an bile Mac alan vardır. O yüzden uzun sürer desteği bence.
Okito dedi: O kadar da olmaz bence. Genişletmek için tıkla... 7-8 sene rahat alması gerek şu an bile Mac alan vardır. O yüzden uzun sürer desteği bence.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 25 Haziran 2020 #18 Bakarsın bir manyak çıkar ARM mimarisini hakkını verecek şekilde x86 işlemcilerde çalışmasını sağlayan bir önyükleyici veya sanallaştırma çözümü bulur yine kullanılır. Teknoloji dünyasında yok olmaz diye bir şey yok
Bakarsın bir manyak çıkar ARM mimarisini hakkını verecek şekilde x86 işlemcilerde çalışmasını sağlayan bir önyükleyici veya sanallaştırma çözümü bulur yine kullanılır. Teknoloji dünyasında yok olmaz diye bir şey yok