Öncelikle herkese merhaba! Konularıma bakmışsanız görmüşsünüzdür bundan önce macOS Sierra kurulumu yaptım. Ama içim pek rahat etmedi bu yüzden macOS High Sierra Kuracağım macOS High Sierra 10.13.6 Güncel Kurulum İmajı - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu linkteki forumdan imajı RAW olarak indirdim bundan önce aynı dosya ile birkaç kez daha kurulum yapmaya çalışmıştım ama olmadı ama şimdi yardım ederseniz laptopuma macOS High Sierra kuracağım
Kuruluma başlayınca sıra sıra yaşadıklarımı görselleri ile atacağım. Hem yardım alacağım hem de kurmak isteyenlerlere yardım etmiş olucaz.
macOS High Sierra'yı yükledim fakat USB'den Boot ederken böyle bir hata ile karşılaştım sebebi nedir acaba?
O sisteme High Sierra daha uygun eğerki imzandaki sistem ise, ama uygun config ve SMBIOS'lar ile denemeler yap. Inject Intel ve EDID işaretli veya sadece Intel işaretli dene.
O sisteme High Sierra daha uygun eğer ki imzandaki sistem ise, ama uygun Config ve smbıos'lar ile denemeler yap. Inject Intel ve edıd işaretli veya sadece Intel işaretli dene.
İmzamdaki sistem kendi sistemim macOS Sierra kurmuştum onda hiçbir sıkıntı yaşamadım fakat High Sierra'da böyle oldu.
İlginizden dolayı teşekkürler fakat dediğinizden pek bir şey anlamadım bu işlerde yeniyim