Çözüldü Hackintosh'da çözünürlük nasıl ayarlanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

566156

Kilopat
Makaleler
19
Sorum başlıktaki gibi. macOS kurmadım sadece çözünürlüğün 1366x768 olmasını istiyorum. Nasıl bir kod girmeliyim Config dosyasına? Yani boot ederken çözünürlüğün böyle olmasını istiyorum. Destekli olmayan bir GPU ile deniyorum, test amaçlı.
@claus @Kleyn

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam sorunu bir kod ile çözdüm. Config dosyamı açıp şu kısmı değiştirdim ve oldu.

XML:
<key>ScreenResolution</key>
<string>1366x768</string>

1366x768 Yazdığım kısım. Ama grafik birimi destekli olmadığı için ekran da bozulmalar oldu tabii. Sadece amacım çözünürlüğü yükseltmekti.
Önce tüm sistemini belirt. Boot ekranın'da mı çözünürlük değişmek istiyorsun?
Hocam sistemim "daha fazla" kısmında yazıyor. Sadece 9800GT ekran kartını kullanmayacağım. Denemek için. Boot ekranı değil sadece sistemi kullanırken de çözünürlük böyle olsun. Çözünürlük değiştirme amacım GPU desteklenmediği için çözünürlük böyle. Desteklenmeyen GPU'da çözünürlüğün yükseltilebildiğini gördüm böyle bir şey denemek istedim.

Sistemi açtıktan sonra çözünürlük kısmından değiştirebilirsin. Ayrıca GPU hiç bir şekilde desteklenmiyor veya kurulum'da hata alıyorsan boot kısmındaki çözünürlüğün bir anlamı yok.

Hocam sorunu bir kod ile çözdüm. Config dosyamı açıp şu kısmı değiştirdim ve oldu.

XML:
<key>ScreenResolution</key>
<string>1366x768</string>

1366x768 Yazdığım kısım. Ama grafik birimi destekli olmadığı için ekran da bozulmalar oldu tabii. Sadece amacım çözünürlüğü yükseltmekti.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı