İnsan-şempanze son ortak atası olan australtopithecusdan evrimleşemeyince böyle oluyor ne yapsın ezik biri anca fidye ister.
Tamamen zirve yazılım şirketinin yüklettip silmeyin dediği uygulamalar yüzünden yaşadım bu sorunu aslında sorun şirkette bende değil :/
Hocam Kaspersky yöntemini anlattık onu uygulayın.
Bilgisayara sızıp fidye isteyecek, dünya çapında referansları olacak zekaya sahip ama hem çoğul hem tekil şekilde ifade kullanacak kadar da primat beynine sahip. Ne günlere kaldık.
Diğer çözümlerin dışında, yardım ettiğimiz bir şirketle bağlantı kurmanızı sağlarız demelerinden ötürü mağdur olduğu iddia edilen tarafı da kendileri oynayacaktır diye tahmin ediyorum. Peşine düşme gayesinde iseniz sözde mağdurla iletişime geçip onların üstünde şansınızı deneyebilirsiniz.
Bizde zirve kullanıyoruz hangi uygulamaları yüklettiler size?
Kaspersky, ESET gibi antivirüs yazılımları sırf bunun için özel fidye çözme araçlarına sahipler. Öncelikle bunları deneyebilirsiniz. Genelde sistem önyüklemesi ile çalışıyorlar.
Kaspersky denedim 1 tane buldu düzelmedi malwarebyte 25 tane buldu düzeldi ama şimdi de bu uzantı tipi desteklenmemektedir hatası alıyorum.
Yüklediği trojanı malwarebyte uygulması buldu ama şimdi de dosyalar desteklenmeyen uzantı hatası alıyor ve açılmıyor çözümünü biliyor musunuz dosya kurtarma uygulaması denedim birkaç tane ama iş yapmadı yine aynı hata veriyor dosyalarımı bozmuş?
Yüklettikleri TeamViewer'dan girmiş ve sadece zirveyi hedef almış diğer kullandığım uygulamarda sorun yok.
Onları denedim ama taratamadım.
Az kazanıyorlarmış deymezmiş bide EE O ZAMAN NEDEN YAPIYON.Çeke bileceği en büyük acıyı çekmeden ölmesin bu adam.Arkadaşa yazdım cevap yazdı korkmanıza gerek yok.
Şifre çözücü ile hallolurmuş hocam bu arada.
Hocam çocuğa bu konunun linkini atsanız acaba ne tepki verir.Arkadaşa yazdım cevap yazdı korkmanıza gerek yok.
Şifre çözücü ile hallolurmuş hocam bu arada.
Ne yani hocam size şifre çözme anahtarını mı verdiler? Kiminle ne hakkında konuştunuz?
Az kazanıyorlarmış değmezmiş bir de ee o zaman neden yapıyorsun. Çeke bileceği en büyük acıyı çekmeden ölmesin bu adam.
Tht ye de yazın bir buradakiler yorumlardan da anlaşılacağı üzere çoğu 14 15 yaşında kendini siber güvenlik uzmanı sanan kişilerden oluşuyor. Profesyonel yardım burada bulamazsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.