Doğal olarak virüsü yedeklemeden sildik :/ ama virüs kayıtlı bir virüs olcağını düşünüyorum sonuçta kullandığımız Malwarebytes uygulamasını silmiş yükleye bilmek için.Virüsü filescan.io'ya yükler misiniz?
paralı o arkadaş öyle gelmez@Emreblt Selamın aleyküm kardeş bizede aynı virüsü bulaştırmış yardımcı olma şansın var mı ?
ne yaptınız hocam ?
Hocam yardımcı olabilir misiniz sisteme bulaştırdılar bizimde.
Tamamdır hocam iletişim bilgileri var ise görüşelim uyarsa çağırırız ?Doğal olarak virüsü yedeklemeden sildik :/ ama virüs kayıtlı bir virüs olcağını düşünüyorum sonuçta kullandığımız Malwarebytes uygulamasını silmiş yükleye bilmek için.
paralı o arkadaş öyle gelmez![]()
Tamamdır hocam iletişim bilgileri var ise görüşelim uyarsa çağırırız ?Doğal olarak virüsü yedeklemeden sildik :/ ama virüs kayıtlı bir virüs olcağını düşünüyorum sonuçta kullandığımız Malwarebytes uygulamasını silmiş yükleye bilmek için.
paralı o arkadaş öyle gelmez![]()
Siber güvenlik şirketi diye aratarak size en yakın bu hizmeti veren kurumlarla iletişime geçin direk kişisel numarasına sahip değilim.Tamamdır hocam iletişim bilgileri var ise görüşelim uyarsa çağırırız ?
Tamamdır hocam iletişim bilgileri var ise görüşelim uyarsa çağırırız ?
Siber güvenlik şirketi diye aratarak size en yakın bu hizmeti veren kurumlarla iletişime geçin direk kişisel numarasına sahip değilim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.