Cevik_iki
Femtopat
Daha fazla
Geçenlerde cracklı bir uygulamayı indirip çalıştırdım. İlk başta Windows çalıştırmama izin vermedi. Virüs korumasından dolayı. Sonra virüs korumasını kapatıp çalıştırdım ekrana hiçbir şey gelmedi. Arka arkaya bastım o an içime kötü bir his gelmişti ama umursamadım. Dosyayı sildim bir iki gün sonra Steam'den arkadaşlarıma linkler atıldığını fark ettim ve birkaç ögem de satılmaya çalışılmış. Appden onay bekliyordu. Daha sonra EA hesabıma giriş yapamadığımı fark ettim. E postasını değiştirmişler. Telegram hesabıma da giriş yapmışlar. Aşağıya SS atacağım bas bayağı hacklenmişim. Bunu anlayınca bilgisayarı sıfırlamaya çalıştım ama hep 99'da takılı kaldı. Ben de kütüphaneye gidip video izleyerek bilgisayara USB'den format attım. Daha sonra formattan sonra BF1 oyununu yükledim çok garip bir şekilde BF1 oynayamıyorum. Oyun arayüzünde takılı kalıyor. Donuyor. Formattan sonra bilgisayarım bozulmuş gibi hissediyorum. Ne yapmam lazım? Bir de benim için en önemli şey Google hesabım. Google Drive ve Google Fotoğraflar kullanıyorum. Sizce Google hesabıma da erişmiş olabilirler mi? Google iki aşamalı doğrulama kullanıyorum inşallah erişememişlerdir.