Hades 2 resmi Türkçe dil desteğiyle beraber çıkış yapacak!

Osman Nuri23

Kilopat
Makaleler
2
Hades'in ilk oyunu Türkçe değildi. 2. oyun için de Türkçe iş ilanı vermişleri. Bunun sonucunda Steam sayfasına da Türkçe ibaresi eklenmiş durumda. Böylece Hades 2 oyunu için ayrıca paralı oyun çevirilerine para vermeyeceğiz ya da ücretsiz yerellleştirme yapacağız deyip translate kadar kötü çeviri yapan çeviri gruplarının yamasını da kullanmayarak oyunu satın aldığımız gibi Türkçe oynayabileceğiz.

Sonunda bizi düşünen birileri. Keşke seslendirme de olsaymış

Türkçe olsun yahut olmasın mühim olan uygun bir fiyata alabilecek miyiz Yoksa bu oyunda mı 300 lira üzeri civarında olacak ?

Oyuna 30, yamaya 50 değil. Oyuna 200, yamaya 0 vereceğiz muhtemelen ama paralı çeviri gruplarına muhtaç kalmamak bana yeter, zaten bu oyun ilk günden game pass izlenimi veriyor bana.

Türkçe olsun yahut olmasın mühim olan uygun bir fiyata alabilecek miyiz Yoksa bu oyunda mı 300 lira üzeri civarında olacak ?
Erken erişim 30 dolar 280 TL ya da 20 dolar 190 TL fiyat bekliyorum. Erken erişim olduğu için biraz ucuza çıkartabilirler 20 dolar şeklinde.

İşte güzel haber. Bu tarz çok büyük olmayan firmalar bile Türkçe yapıyorlar ama Ubisoft, rockstar, ea gibi dev firmalar hiç umursamıyor. Ea sadece fifayı Türkçe sürdürüyor. Onun da Türkiye’de popülerliği çok yüksek çünkü. Umarım oyun da ilk oyunun çıtasını aşar da en iyi bağımsızlardan birini oynarız.

Supergiant Games en sevdiğim 2. firma bundan sonra. 1. ise CD Projekt RED.

Türkçe dil desteği gibi yerel fiyatlandırma gelirse tadından yenmez.

Bunu zaten biliyorduk, yeni bir haber değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…