VirusTotal ile tarattım. Virüssüz dosya indirebilirsiniz.
Teşekkürler hocam nasıl kuracağım peki?
İndirip RAR'dan çıkarıp içindeki dosyaları oyun dosyalarının içine kopyalamanız gerekli.
Doğru dosyaları doğru yere kopyaladınız değil mi? Sorun olmaması lazım. Eğer olmazsa bunu da deneyebilirsiniz, belki size attığım Epic desteklemiyor olabilir. Bu linktekinde Epic destekli yazıyor.
Doğru dosyaları doğru yere kopyaladınız değil mi? Sorun olmaması lazım. Eğer olmazsa bunu da deneyebilirsiniz, belki size attığım Epic desteklemiyor olabilir. Bu linktekinde Epic destekli yazıyor.
bişe olmaz onlardan, kaspersky falan uyarı vermedikçe bişe olmazKopyala yapıştır yapmıyorum orijinal dosyaları yedeklemek amacıyla beleger klasörüne atıyorum.Tr yama dosyalarını da aynı şekilde srüükleyip orijinal dosyaların yerine koyuyorum.
Çok sağ olun hocam. İkinci attığınız yamayla çalıştı. Ama yedeklemedim orijinal dil dosyalarını. Oyunu silip yükler yedekleyip tekrar yüklerim yamayı. Ama VirusTotal'de tarattığımda 4 tane av programı uyarı verdi. İçlerinde ikarus vb çok bilinmeyen avler vardı.
hocam çözüldüyse çözüm olarak işaretler misinizKopyala yapıştır yapmıyorum orijinal dosyaları yedeklemek amacıyla beleger klasörüne atıyorum.Tr yama dosyalarını da aynı şekilde srüükleyip orijinal dosyaların yerine koyuyorum.
Çok sağ olun hocam. İkinci attığınız yamayla çalıştı. Ama yedeklemedim orijinal dil dosyalarını. Oyunu silip yükler yedekleyip tekrar yüklerim yamayı. Ama VirusTotal'de tarattığımda 4 tane av programı uyarı verdi. İçlerinde ikarus vb çok bilinmeyen avler vardı.
Bir şey olmaz onlardan, Kaspersky falan uyarı vermedikçe bir şey olmaz.
Hocam çözüldüyse çözüm olarak işaretler misiniz![]()
Bir şey olmaz onlardan, Kaspersky falan uyarı vermedikçe bir şey olmaz.
Hocam çözüldüyse çözüm olarak işaretler misiniz![]()
Rapor tuşuna basıp çözüm'ü seçin, o şekilde diye biliyorum. Forumda yeniyim ben dePeki.
Hocam nereden işaretleyeceğim göremedim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.