Hades Keepsakes 1 tanesi açılmıyor

• Konuyu başlatan Aratus
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.537

Aratus

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Hades oyununda son 1 tane Keepsakes kaldı açılmayan. O da Hades'e ait sanırım ama Hades'le bir türlü konuşamıyorum. Konuşsam da ona nektar veremiyorum. Sorun ne, nasıl açabilirim sonuncuyu?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü.png
    Ekran görüntüsü.png
    980,6 KB · Görüntüleme: 178
  • Ekran görüntüsüü.png
    Ekran görüntüsüü.png
    68,7 KB · Görüntüleme: 101
  • Ekran görüntüsüüüü.png
    Ekran görüntüsüüüü.png
    3,8 MB · Görüntüleme: 134
Biraz ilerleyince verebileceksiniz ama söylersem spoiler olur. Şöyle diyeyim ama 10 kere yendikten sonra Hades' i verebiliyorsunuz. O keepsake Sigil of the Death 3-4 sn görünmez ve ölümsüz yapıyordu. Call olarak geçiyor. Başka call alırsanız kullanamazsınız. Ayrıyeten Hades' e 5 nektar verirseniz geri veriyor onları ve Ambriossa veremiyorsunuz.

Konuyla alakasız, Türkçe Yama nereden?
Tek bildiğim yama bu ama ücretli.
Translate de varmış.

Konuyla alakasız, Türkçe yama nereden?

YouTube'dan bulabilirsin YouTube'dandı sanırım hatırlamıyorum.
Biraz ilerleyince verebileceksiniz ama söylersem spoiler olur. Şöyle diyeyim ama 10 kere yendikten sonra Hades'i verebiliyorsunuz. O keepsake sigil of the death 3-4 sn görünmez ve ölümsüz yapıyordu. Call olarak geçiyor. Başka call alırsanız kullanamazsınız. Ayrıyeten Hades'e 5 nektar verirseniz geri veriyor onları ve ambriossa veremiyorsunuz.

Hocam uğurlu geldiniz ilk defa hadesi yendim :)) yendikten sonra tekrar girerken artık pencerenin oraya ceza paketi geldi o tam olarak ne oluyor

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsüüüüüüü.png
    Ekran görüntüsüüüüüüü.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 130
Hocam uğurlu geldiniz ilk defa hadesi yendim :)) yendikten sonra tekrar girerken artık pencerenin oraya ceza paketi geldi o tam olarak ne oluyor.
Ceza paktı oyunu zorlaştıran etmenler kısaca. Yandan koşuya göre zorluğu seçebilirsiniz. Yandaki göstergedeki puan kadar zorluk seçerseniz ödüller yenileniyor. Mesela 1 kere Hades' i yendikten sonra 1 tane heat seçerek tekrar Titan Blood alabilirsiniz. Bunlar oyunun başında pek işe yaramıyor ama güçlendikçe çok yarayacak. Ayrıca bu heatlerle gittiğiniz yerdeki (silah seçtiğimiz yer) heykelleri açabiliyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı