Hades ücretsiz Türkçe yama

• Konuyu başlatan 332579
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 43.457

332579

Kilopat
Makaleler
3
Merhaba arkadaşlar, başlıkta da dediğim gibi. Hades ücretsiz kaliteli Türkçe yama nereden bulabilirim? Bir tane kaliteli yama bulum fakat o da paralı. Ben zaten oyunu zar zor aldım, bir de yamaya 20 TL mi vereyim? Hiç mi yok bu oyunun kaliteli bir çevirisi?

O konuyu takip ediyordum zaten adamlar gerçekten de iyi bir iş çıkaracak gibi duruyordu. Ama sonra önümüze translate yama verince gerçekten aylarca boşa beklediğimi öğrenince üzülmüştüm.

Hocam translate bundan iyi o kadar diyorum. Ya ing oynayacaksınız ya da anonymousun yamasını kullanacaksınız...

Ücretsiz bir tane var kalitesi tartışılır. Başka da ücretsiz yama yok.

Normalde sıkıntı olmaması gerekiyordu ama Windows defneder bile virüs tehlikesi yüzünden programı açmıyor. Saçmalık VirusTotal'de sıkıntı çıkmadı. Yanlış yerden mi indiriyorum enayi gibi anlamadım ki?

Bunu kullanıyorum ben:
Full translate olsa da iyi kötü anlayabiliyorum.

Translate olsa da sıkıntı olacağını sanmıyorum iyi kötü anlaşılır. Ben de Türkçe yama aramaktayım ve bunu indireceğim. Diğer yama nasıldır? Az buçuk anlaşılır mı?

Not: Türkçe yama indirmekten vazgeçtim :) arkadaşın attığı yama oyunu bozuyormuş sanırım ve VirusTotal'da trojan vardı yanlış anlamadıysam. Size tavsiyem telefonunuzdan çeviriyi açın aynı işlevi görür.

Son düzenleme:
Arkadaşlar oyunun tek düzgün yaması anonymous ekibinin yaması. Dhde yerelleştirme diye geçen yama translateden daha berbat bir yama. Yani ya anonymous ekibinin yamasını kullanacaksınız ya da ingilizce oynayacaksınız.

Arkadaşlar oyunun tek düzgün yaması anonymous ekibinin yaması. Dhde yerelleştirme diye geçen yama translateden daha berbat bir yama. Yani ya anonymous ekibinin yamasını kullanacaksınız ya da İngilizce oynayacaksınız.

En azından ne olduğunu anlıyoruz. Çeviri kötü olsa da benim İngilizcem kötü, idare ediyor fakat bu oyunu kırıyor demiş o ne oluyor anlamadım.

Hades Türkçe Yama Çıktı (Translate) | DonanımHaber Forum
Bir de ben buradan indirdim yamayı. Aynı yama değil galiba attığınız linkle.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı