Erdoğan'a verirdim. Yavaş başa geçerse Suriye, İdlib konusunda baya geride kalacağımızı ve oralarda hakimiyetimizi kaybedeceğimizi düşünüyorum, Erdoğan'ın dış politikada ülkemizi iyi temsil ediyor.
Katılıyorum, gerek mavi vatanda gerek sınır ötesinde olsun gerekli raconu kesiyoruz fakat ekonomi yavaş yavaş Venezuela gibi oluyor; kadın ve hayvanların öldürülmesi, enflasyonun %40'larda olması ve hala ekonomi ''şeysini'' destekleyenler olması gibisinden olaylar beni üzüyor.
Ayyaş mı demiş ? İçip sarhoş olana ayyaş denir. Ama Erdoğan öyle demiş mi hiç bir fikrim yok.
Atatürk ile alakası olmayan ( sırtında dövmesi olup, doğduğu tarihi bilmeyen insanlar) RTE'ye ana avrat küfür ediyor.
Ayyaş dediğiniz adamlar, Kurtuluş Savaşı'nda büyük rol oynadı. Soytarılığını yapmaya meraklı olduğun saray, İngilizlere kucak açmıştı. Objektif tarihten zerre anladığınız yok. Evet, içki içti. Fakat içki masasında vatanına peşkeş çekmedi.
Ayyaş dediğiniz adamlar, Kurtuluş Savaşı'nda büyük rol oynadı. Soytarılığını yapmaya meraklı olduğun saray, İngilizlere kucak açmıştı. Objektif tarihten zerre anladığınız yok. Evet, içki içti. Fakat içki masasında vatanına peşkeş çekmedi.
Erdoğan'a verirdim. Yavaş başa geçerse Suriye, İdlib konusunda baya geride kalacağımızı ve oralarda hakimiyetimizi kaybedeceğimizi düşünüyorum, Erdoğan'ın dış politikada ülkemizi iyi temsil ediyor.