Hadi kart ile Minecraft alınamıyor

RypekGrief

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
DeepCool MATREXX 50 MESH 700W 80Plus + TwinMOS 512GB + GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G + GIGABYTE A620M-H + AMD Ryzen 5 7500F AM5 3.7GHz/5.0GHz 32MB + Kingston 2x8 RAM 5200 Mhz DDR5 + Dragos VISION V27240 + Razer Cobra Pro Mouse
Meslek
Öğrenci
Hadi kartımda yeterli para olmasına rağmen oyunu satın almaya çalıştığımda ilk başta başarılı olup daha sonra başarısız diyerek parayı iade ediyor ve hattınız da yeterli para bulunmadığını söylüyor. Alışverişi hadi kart ile yapıyorum ama para e-para'da, bundan dolayı olabilir mi?

Bilgisi olan yok mu?

Son düzenleme:
Hesabın doğrulanmış hesap mı ?
Hayır, hesabım başlangıç hesabı. Ama Epic Games gibi yerlerden oyun alabiliyorum, Minecraft'ın 509 lira gibi bir fiyatta olduğu için olabilir mi?

Hayır, hesabım başlangıç hesabı. Ama Epic Games gibi yerlerden oyun alabiliyorum, Minecraft'ın 509 lira gibi bir fiyatta olduğu için olabilir mi?
Hocam yeni mevzuat gereği dogrulamadan internetden harcama yapamassiniz. Epic games harcamasını yasa gelmeden önce yapdiginiz için olabilir

Hocam yeni mevzuat gereği dogrulamadan internetden harcama yapamassiniz. Epic games harcamasını yasa gelmeden önce yapdiginiz için olabilir

Doğru olabilir ama işin garibi bu hatayı aldıktan bir kaç saat sonra Epic Games'de harcama yaptım.

Ama söylediğiniz şeyi bugün deneyeceğim. Belki Microsoft'ta böyle olabilir.

Şimdi öğrendim, hesap doğrulaması için 18 yaş ve üstü olmak gerekiyormuş. Ve tabii parayı çekmenin de bir imkanı olmadığı için o para hesapta kalacak. Şu sistemden nefret ediyorum, bu parayı en hızlı şekilde harcayıp Papara alacağım.

Son düzenleme:
En mantıklısı papara hocam ama yine doğrulama gerekcek ve velinizin hesab acip o hesabı dogrulmasu

En mantıklısı papara hocam ama yine doğrulama gerekcek ve velinizin hesab acip o hesabı dogrulmasu

En azından 18 yaş sınırı yok, önceden telefonumda NFC sıkıntılı olduğu için doğruluyamamıştôm, bu sefer doğrulayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…