Hadi konuşalım: Garip anlarınız

Hocam eskiden bilgisayarı sürekli güç düğmesinden kapatıyordum galiba ondan oldu arkadaşımla CS 1.6 oynarken bir anda PC kapandı şalter attı bilgisayarı bir daha açtığımda Power'den kıvılcım ve ufak bir ateş gördüm korkudan fişi hemen çektim ve kasayı koridora koydum bir şey olursa dışarı fırlatırım diye.

Yıldız kayması olabilir mi acaba hocam?

12-13 yaşında falandım abimle arkadaşı apartmandan çıkıyordu bende arkalarından geliyordum birlikte parka gidecektik ama ben mesafe olarak arkada kalmıştım sonra çıktılar ben kapının önüne geldiğimde iki tane insan silüeti kapıyı açmaya çalışıyordu hemen abimle arkadaşı sandım onları orta parmak göstererek ve gülerek kapıyı açtığımda karşı daireye yeni taşınan komşumuzla oğlunu görmemle kafamdan aşağı kaynar sular döküldü kadın aaa çok ayıp falan dedi çocukta nefessiz kalana kadar güldü.

Allah kimsenin başına vermesin, ben mesela 12-13 yaşlarındayım umarım öyle bir şey yaşanmaz ki öyle pek insan içinde "kötü, ayıp." kabul edilen şakalar yapmıyorum. İnsanların algılarıda saçma geliyor bana zaten bazen. Ama benden söylemesi o zaman iyi dedikodu malzemesi olmuşsundur .

Hocam ben bir ara yere düşmüştüm.

A101 aldığım iki tane algida orelou dondurmadan sanayi atiklarimsi şeyler çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…