Hadron güç kaynağında ekran kartı için kaç pin güç girişi var?

@mahmutburak33 konuya cevap veren arkadaştan bahsediyorum. Neyse onu boş verin. Piyasa cidden yamuluş. 1750TL civarına RX 570 denk getirmeye çalışın. Kalan paraya da güç kaynağı alırsınız. Birkaç ay önce 1400-1500'e çok rahat RX 570 bulunabilirken şimdi 2000'e kart yok. Piyasayı iyi takip edin paranızı çöpe atmayın.

Pazarlık deneyin bu ve bunun gibi ilanlarla.

RX 580 de var kafamda 2750'ye sizce nasıl alınır mı? MSI model.

@mahmutburak33 berbat. MSI olunca başınız göğe ermiyor. RX 570 ve 580 arasında 5-6 FPS vardır belki. Paranızı çöpe atmayı ne kadar seviyorsunuz. Ben size 2000 TL bile verilmez diyorum siz bana 2750 TL diyorsunuz.

Haklısınız ama dediğniz fiyata 4 GB'lık modeller var ileride 4790 k işlemciye yükselteceğim için 8 GB'lık modeller tercih ediyorum ve Param Güvende'ye nedense güvenemiyorum çünkü daha önce alışveriş yapmadım kendi şehiridme ise bu fiyatlara var, zaten her gün araştırıyorum Max bunu bulabildim.

Haklısınız ama dediğniz fiyata 4 GB'lık modeller var ileride 4790 k işlemciye yükselteceğim için 8 GB'lık modeller tercih ediyorum ve Param Güvende'ye nedense güvenemiyorum çünkü daha önce alışveriş yapmadım kendi şehiridme ise bu fiyatlara var, zaten her gün araştırıyorum Max bunu bulabildim.
Param güvendeye neden güvenmiyorsunuz? Alıcıyı koruyor o sistem zaten.

Param Güvende'ye neden güvenmiyorsunuz? Alıcıyı koruyor o sistem zaten.

Bilmiyorum güvenemiyorum alacağım eşya 2. el olunca ve bozuk gönderilince nasıl geri satıcıya yollayacağım konusunda hiçbir fikrim yok. Ve dediğim gibi daha önce hiç alışveriş yapmadım Param Güvende ile.

Herkese iyi akşamlar. 400watt PSU almayı düşünüyorum, ama ekran kartı için kaç pin güç girişi olduğunu bilmiyorum. Ben de buraya sormak istedim, sizce bu güç kaynağında ekran kartı için kaç pin güç girişi vardır? Bilen birisi yazabilir mi?

228 watt veriyor 12 volt kanalından. O PSU'dan hayır bekleme. Yeni bir PSU al Hadron'un bombadan farkı yok sistemi riske sokma sertifikalı Power Supply'lere yönel.

Bilmiyorum güvenemiyorum alacağım eşya 2. el olunca ve bozuk gönderilince nasıl geri satıcıya yollayacağım konusunda hiçbir fikrim yok. Ve dediğim gibi daha önce hiç alışveriş yapmadım Param Güvende ile.
Normal iade talebi oluşturacaksınız. PTT veya Yurtiçi Kargo’yu seçtikten sonra size bir kargo kodu verilecek. Ürünü paketleyip kargo şubesine teslim etmeniz yeterli. Koşulsuz iade var zaten.

228 watt veriyor 12 volt kanalından. O PSU'dan hayır bekleme. Yeni bir PSU al Hadron'un bombadan farkı yok sistemi riske sokma sertifikalı Power Supply'lere yönel.
Sertifikanın bir önemi yok.

Normal iade talebi oluşturacaksınız. PTT veya Yurtiçi Kargo'yu seçtikten sonra size bir kargo kodu verilecek. Ürünü paketleyip kargo şubesine teslim etmeniz yeterli. Koşulsuz iade var zaten.

Sertifikanın bir önemi yok.

Siz bu PSU hakkında ne düşünüyorsunuz bu fiyata alınır mı?

Siz bu PSU hakkında ne düşünüyorsunuz bu fiyata alınır mı?
Üstüne 400TL daha koyu Corsair CV veya VS serilerine bakın.

VS serisi alacaksanız gri etiketlere bakın tabii ki. Siyah etiketlere yanaşmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı