Hafif internet tarayıcı önerisi

222744

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
5
Google'ın manifest 2'yi kaldıracağını duyduğum andan beri harıl karıl tarayıcı arıyorum.
Kriterlerim:
Hafif olması: Aynı anda PC'de sanal makine, IDE ve browser çalışacak, 8 RAM'im var ve aktif olarak kullandığım Firefox 1GB yiyor tek YouTube sekmesinde.
Chrome/Chromium tabanında olmaması: Tercihim Firefox tabanı olur fakat asıl sebebi eklenti desteğinin geniş tutmak. Yoksa taban özellikle bir ayraç değil benim için.

Şu ana kadarmin browser(çok sade ve özelliksiz), stack (eklentisiz), Pale Moon(çeşitli sitelerde uyumsuzluk)(Google Drive ve Reddit başta) denedim.
Şimdiden teşekkürler.

Firefox tabanlı dediğiniz için Comodo IceDragon diyorum.

Comodo ıcedragon sanırım artık geliştirilmiyor diye biliyordum yanlış mıyım?

Geliştirilmiyor değil ama güncelleme falan geç geliyor. Firefox tabanlı istemeniz biraz daha kısıtlıyor önermemizi. Chromium tabanlı olarak Brave iyi.

Geliştirilmiyor değil ama güncelleme falan geç geliyor. Firefox tabanlı istemeniz biraz daha kısıtlıyor önermemizi. Chromium tabanlı olarak Brave iyi.

Firefox tabanına özellikle gerek yok, ben sadece birkaç eklenti olsun yeter diyorum. Bir translate bir de uBlock kurulsa yeter .
Manifest 2 mevzuları olmasa ungoogled Chromium kullanacağım.

Çok fark var mı?

Farkı ne acaba Firefox'la?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…