Hafif oyuncu laptopu önerisi

Sanırım benim bütçemde böyle bir laptop yok. Ayrıca bunlara bu paraları vermekte istemiyorum. Bu ASUS TUF'u alsam acaba okula götürmem çok mu eziyet olur?

Lenovo loq ve 68w type c adaptor kullanıyorum. Laptop yaklaşık 2.5 kg benim kullandığım adaptör de 100 gram falandır. Orijinal adaptörle taşınması çok zor okurken daha düşük güçte, yoğun iş yapmayacağım dönemlerde type c adaptoru alıp rahatça basit işlerimi hallediyorum ve ağırlık sorunu yaşamıyorum

Sanırım benim bütçemde böyle bir laptop yok. Ayrıca bunlara bu paraları vermekte istemiyorum. Bu ASUS TUF'u alsam acaba okula götürmem çok mu eziyet olur?

Yani zahmetli olur ama götürülemez diyemem. Okulun mesafesi, neyle gittiğiniz, sizin gücünüz kuvvetiniz, yanınızda başka ne götürüyorsunuz vs bir sürü değişkenlik içereceği için bu konuda bir şey söylemek zor.

Lenovo LOQ ve 68W Type-C adaptor kullanıyorum. Laptop yaklaşık 2.5 kg benim kullandığım adaptör de 100 gram falandır. Orijinal adaptörle taşınması çok zor okurken daha düşük güçte, yoğun iş yapmayacağım dönemlerde Type-C adaptoru alıp rahatça basit işlerimi hallediyorum ve ağırlık sorunu yaşamıyorum.

Hocam bu ASUS TUF'ta Type-C iPhone şarjımla şarj edebilir miyim? Okulda zaten oyun oynamam sadece altium ya da Visual Studio Matlab kullanırım.

Hocam bu ASUS TUF'ta Type-C iPhone şarjımla şarj edebilir miyim? Okulda zaten oyun oynamam sadece altium ya da Visual Studio Matlab kullanırım.
Hocam şarj destekliyor mu bilmiyorum ve o şarj protokolleri önemli. Ama sağlıklı bir şekilde drain olmaması için minimum 50w adaptörle şarj etmeniz gerekir o da günlük işler için

Hocam şarj destekliyor mu bilmiyorum ve o şarj protokolleri önemli. Ama sağlıklı bir şekilde drain olmaması için minimum 50W adaptörle şarj etmeniz gerekir o da günlük işler için.

Hocam hangi laptoplarda var bu özellik?

TUF'a 15 için dedim hocam. Onu sormadınız mı? Yanlış mı anladım?

Hocam pardon yanlış oldu. Ben telefon şarjından şarj olan laptop hangisi onu merak etmiştim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı