Hafif ve hızlı internet tarayıcı önerisi

Malwarebytes da siteye girerken adware uyarısı veriyor.
Kaspersky normalde uyarı veriyor. Fakat VirusTotal'de uyarı vermiyor. Çok garip. O halde offline yükleyicisini mi kurmalıyım?
Yok, Norton tarayıcı uzantısı da yüklü. Herhangi bir uyarı vermiyor.
Bu durum da çok garip. Reklam yazılımı olarak tanımlayan antivirüs motorlarının birkaç tanesi bilindik. Fakat Norton'da öyle bir uyarı yok.

Tarayıcı üzerinde uyarı vermiyordu. Çevrimiçi paketini kurdum ve uyarıyı yapıştırdı.

Screenshot_1.png

Çevrimdışı paketini yükleyip test edeceğim.

Son düzenleme:
Çevrimdışı paketini yükleyip taradım. Herhangi bir sorun bulmadı. Bu konulardan gram anlamıyorum. Ama büyük ihtimalle Çevrimiçi paketin içinde, harici bir yazılım reklamı var. Atıyorum kurulum esnasında arama motorun Yandex olsun gibi şeyler çıkıyor olabilir. Ya da kurulum yaparken ki gösterdiği reklamlar zararlı olarak algılanıyor olabilir.

Screenshot_1.png

Çevrimdışı paketini kurmanı öneririm. Hata vereceğini sanmıyorum.

Hayır, herhangi bir uyarı vermiyor. @unnamedington

Eki Görüntüle 581054

Bir ara emülatörlerin sahte siteleri çıkmıştı. Belki o zaman veritabanlarına zararlı olarak eklenmiş olabilirler. Ben çevrimdışı sürümünü yüklemiştim ve herhangi bir sorun yaşamadım.
Hala sahte siteler var geçen birine denk geldim :(. Allahın belası gitti MEmu yüklemesi olurken Avast/AVG yükledi ve 20 dakikalık kanser tedavisi başladı :D.

Hala sahte siteler var geçen birine denk geldim :(. Allahın belası gitti MEmu yüklemesi olurken Avast/AVG yükledi ve 20 dakikalık kanser tedavisi başladı :D.

Ahahaha :D
Bilgisayarıma benden habersiz antivirüs yüklenmesinden nefret ediyorum.

Ahahaha :D.
Bilgisayarıma benden habersiz antivirüs yüklenmesinden nefret ediyorum.

Valla ya belli de etmiyor. Baktım bilgisayar çok çok yavaş dedim CPU kullanımına vs. bakayım. Bir baktım AVG/Avast. sonra sağ alttan bildirim penceresini açtım gizlemiş kendini. Sonrada hazır yüklü olan Revo unistaller pro ile hızlıca uninstall ettim neyse ki, sonra da Kaspersky ve Malwarebytes ile taratıp 6 tane gül gibi virüsümüzü kaldırdıktan sonra yaptım kapanışı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı