K Kayraknn Femtopat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #1 Merhaba, benim öncelikle istediğim hafif ve kablosuz olması varsa bildiğiniz iyi marka model önerebilir misiniz?
Merhaba, benim öncelikle istediğim hafif ve kablosuz olması varsa bildiğiniz iyi marka model önerebilir misiniz?
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.136 Çözümler 6 18 Temmuz 2024 #2 G435.
bymfw4 Hectopat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2.333 Çözümler 32 Yer Bayerische Motoren Werke AG Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1650 Ti M ---- İşlemci: AMD Ryzen 5 4600H ---- RAM: 16 GB ---- Kulaklık: Razer Blackshark V2 ---- Mouse: VXE Dragonfly R1 Pro ---- Gamepad: 8BitDo Ultimate 2.4G Hall Effect Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #3 Kayraknn dedi: Merhaba, benim öncelikle istediğim hafif ve kablosuz olması varsa bildiğiniz iyi marka model önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bütçe?
Kayraknn dedi: Merhaba, benim öncelikle istediğim hafif ve kablosuz olması varsa bildiğiniz iyi marka model önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bütçe?
K Kayraknn Femtopat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #4 ozguven_askim dedi: G435. Genişletmek için tıkla... Çok kötü yorumlar var, başta onu düşünüyordum da biraz kararsız kaldım. bymfw4 dedi: Bütçe? Genişletmek için tıkla... Kanki sen öner ya fiyatı boşver. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2024
ozguven_askim dedi: G435. Genişletmek için tıkla... Çok kötü yorumlar var, başta onu düşünüyordum da biraz kararsız kaldım. bymfw4 dedi: Bütçe? Genişletmek için tıkla... Kanki sen öner ya fiyatı boşver.
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.136 Çözümler 6 18 Temmuz 2024 #5 Kayraknn dedi: Çok kötü yorumlaı varr başta onu düşünüyordumda biraz kararsız kaldım. Kanki sen öner ya fiyatı sg et. Genişletmek için tıkla... Ben kullandım bir ara gayet iyiydi bir sorununu görmedim.
Kayraknn dedi: Çok kötü yorumlaı varr başta onu düşünüyordumda biraz kararsız kaldım. Kanki sen öner ya fiyatı sg et. Genişletmek için tıkla... Ben kullandım bir ara gayet iyiydi bir sorununu görmedim.
michaelscofield Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.949 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer İstanbul 18 Temmuz 2024 #6 ozguven_askim dedi: G435. Genişletmek için tıkla... Ses kalitesi iyi değil. Mikrofonu çok kötü alınacak bir model değil.
ozguven_askim dedi: G435. Genişletmek için tıkla... Ses kalitesi iyi değil. Mikrofonu çok kötü alınacak bir model değil.
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.136 Çözümler 6 18 Temmuz 2024 #7 michaelscofield dedi: Ses kalitesi iyi değil. Mikrofonu çok kötü alınacak bir model değil. Genişletmek için tıkla... Mikrofona katılıyorum ama ses kalitesi gayet iyi.
michaelscofield dedi: Ses kalitesi iyi değil. Mikrofonu çok kötü alınacak bir model değil. Genişletmek için tıkla... Mikrofona katılıyorum ama ses kalitesi gayet iyi.
K Kayraknn Femtopat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #8 michaelscofield dedi: Ses kalitesi iyi değil. Mikrofonu çok kötü alınacak bir model değil. Genişletmek için tıkla... peki 773 nasıl
michaelscofield dedi: Ses kalitesi iyi değil. Mikrofonu çok kötü alınacak bir model değil. Genişletmek için tıkla... peki 773 nasıl
michaelscofield Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.949 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer İstanbul 18 Temmuz 2024 #9 ozguven_askim dedi: Mikrofona katılıyorum ama ses kalitesi gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Bütçesindeki kulaklıklara göre geride maalesef. 2. el tercih edilebilir ama sıfır olarak alınmamalı.
ozguven_askim dedi: Mikrofona katılıyorum ama ses kalitesi gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Bütçesindeki kulaklıklara göre geride maalesef. 2. el tercih edilebilir ama sıfır olarak alınmamalı.
K Kayraknn Femtopat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #10 ozguven_askim dedi: Mikrofona katılıyorum ama ses kalitesi gayet iyi. Genişletmek için tıkla... bluetooth özelliğide var aslında fena deil bide çok rahat diyolar michaelscofield dedi: Bütçesindeki kulaklıklara göre geride maalesef. 2. el tercih edilebilir ama sıfır olarak alınmamalı. Genişletmek için tıkla... varmı önerceğin
ozguven_askim dedi: Mikrofona katılıyorum ama ses kalitesi gayet iyi. Genişletmek için tıkla... bluetooth özelliğide var aslında fena deil bide çok rahat diyolar michaelscofield dedi: Bütçesindeki kulaklıklara göre geride maalesef. 2. el tercih edilebilir ama sıfır olarak alınmamalı. Genişletmek için tıkla... varmı önerceğin