Hafif ve kaliteli pil önerisi

510095

Hectopat
Makaleler
2
AA şekilde olan. Hafif, şarj edilebilir olan, uzun ömürlü olan bir batarya arıyorum. Bütçem belli değil. Recyko Pro kullanıyorum performansında sıkıntı yok fakat ağır bir pil.

Dahili şarjlı pilli mouse'lar boşuna 500mAh filan değil. Maalesef kapasite artınca ağırlık da artıyor. Ni-cd olması fark ediyor mu bilmiyorum ama elimdeki 1000mAh şarjlı pil bile 20 gram. Nete bakılırsa 1300mAh'lik duracell biraz daha hafif, ancak uzun ömür isteyene göre değil. Uzun uğraşlar sonucu çok kaliteli tartımla tarttığım pil fotoğraflarını da ekledim. Kapasitesi fotoğrafta görünmeyen duracell 2500mAh, gp 2000mAh.

Dosya Ekleri

• A pil agirlik omboDroid_03072024010937.jpg
    A pil agirlik omboDroid_03072024010937.jpg
    148,2 KB · Görüntüleme: 98
Son düzenleme:
AA şekilde olan. Hafif, şarj edilebilir olan, uzun ömürlü olan bir batarya arıyorum. Bütçem belli değil. Recyko Pro kullanıyorum performansında sıkıntı yok fakat ağır bir pil.

IKEA ladda pillere bakabilirsiniz kalite olarak en iyi pillerin başında geliyor (Panasonic Enelooplarla eşdeğer) ama gramajlarıyla ilgili bilgi bulamadım kendi sitesinde.

Şu anda 1900 mAh olan versiyonu online satışta. 2450 mAh olanlar ise online stokta kalmamış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı