Hafızam silinse de tekrar izlesem dediğiniz film

Harry Potter serisi. Kaç yaşına geldim hala bıkmadan arada açar hepsini izlerim. Atmosferi çok hoşuma gidiyor. Günümüzde hala o atmosferin seviyesine çıkan film yok gibi bir şey. Bir de LOTR serisi tabii ki. İkisinin yeri bir türlü dolmuyor. Yapımlarının üstünden yıllar geçti ama yanlarına yaklaşabilen film yok. Bu, günümüzün ne kadar kalitesiz, sırf yapmış olmak için ortaya attıkları filmlerin acizliğini gösteriyor. Başka güzel filmler de var tabii ki. Linçlemek için şimdi bana "şu da iyi, bu da iyi" demeyin :)

Gerçekten yıllar geçtikçe kalite anlayışı bir kenara bırakıldı ve yaratıcılık yok oldu. Sadece film sektörü için değil, her alanda böyle.
 
Interstellar. Konusu, filmde oynayan kişiler, müzikler falan full çok iyi. Keşke hafızam silinse de bir daha izlesem. Interstellardan önce de aslında Dark diye Alman yapımı mı nedir bir dizi var aşırı güzel bir dizi. Keşke hafızam silinse de onu izlesem ama harbi yani çok güzeldi ilk izlediğimde oha harbi mi lan oluyordum yeni bir şey öğrendikçe her bölüm.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı