Hafızamızı unutursak sigarayı bırakır mıyız?

Barış Temel

Decapat
Daha fazla  
Bunu okuldayken sıkılıp tüm ders boyunca düşündüm ve şu anda yine aklıma geldi. Oldu da hafızamızı unuttuk, sizce nasıl olur? Sonuçta sigarayı aklımıza geldikçe içiyoruz. En azından ben öyle yapıyorum.

Bunu okuldayken sıkılıp tüm ders boyunca düşündüm ve şu anda yine aklıma geldi. Oldu da hafızamızı unuttuk, sizce nasıl olur? Sonuçta sigarayı aklımıza geldikçe içiyoruz. En azından ben öyle yapıyorum.

Bana göre yok, yine kendi üretmek yerine bir yerlerden nikotin ihtiyacı duyacaktır vücudun.

Kanka unutacağını sanmıyorum. Beyin istiyor ama beyinin hafızasını yitirdiği bölüm ile bağımlılık yapan yer aynı değildir diye tahmin ediyorum. Her türlü içersin bence.

Hafızanın tamamen sıfırlanması durumunda hormon dengesi, ihtiyaçlar vs. de değişir. O kadar basit değil hafızadaki her şeyi silmek. Sigaranın ne olduğunu hatırlamazken oluşturduğun edinilmiş ihtiyaçların da gider muhtemelen.

Yani evet olabilir hafızanı kaybedersin ama vücudundaki hormonlar sigaraya alıştığı için sigara ister sende anlamadığın için muhtemelen biraz stresli zaman sonra sigarayı bırakırsın.

Geri
Yukarı