Hafta sonu çalışmak mantıklı mı?

Nameless member

Femtopat
Hafta içi 50 saat çalışılan ve cumartesi gunu de iş olan bir yerde çalışmak mantıklı mıdır?

Cumartesi çalışmayan yer var mi? Fabrikalar bile günümüzde cumartesi çalışmaya başladı.

Başka çare yoksa ya da maaşına değiyorsa mantıklı.

Eğer yapacak bir şeyiniz yoksa ve paraya ihtiyacınız varsa olabilir ama hayatınız hatalı mining yapılmış ekran kartı gibi kısalabilir eğer yapacak şeyleriniz varsa onları yapın. Hafta sonu tatil yaparak enerjinizi toplamanız lazım.

Hocam bu işin mantığı diye bir şey yok çünkü kendin karar vermelisin. Kimisine göre mantıklıdır kimisine göre değildir. Bana sorarsan haftada herkes 2 gün izin yapmalı ki kaliteli bir hayat yaşasın, ruhen ve fiziken sağlam kalsın. Ama ben bunu söylememe rağmen haftanın her günü çalışmak zorundayım ve çalışıyorum. Bu kişinin maddi ihtiyaçları ve dayanıklılığı ile ilgili bir durum bu yüzden kendin karar vermelisin.

Son düzenleme:
Genellikle kurumsal yapıya sahip firmalar hafta sonları çalışmaz ya da ekstra mesaili olarak çalışır. Ülkemiz şartları için maalesef normalleşen bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…