Haftada 1 saat CS:GO oynamak

Makaleler
18
Merhaba. Konuyu kısaca açıklayayım. Bu sene son senem sınava gireceğim. 12. sınıfım. Biliyorsunuz CS:GO'da şu an operasyon var ve ben genellikle her operasyonu yapıp para kazandım. Bunu da yapasım var para gelse iyi olur en azından test kitabı alırım. Haftada 1 saat ayirsam sıkıntı olur mu sizce? (Kendin karar ver diyenler olabilir. Danışacak biri olmadığı için sizin fikirlerinizi almak istedim. Şimdiden teşekkürler.

Ben oyun oynamıyorum şu an. Bilgisayar da oyun dolu ama hiçbirine girmiyorum. Çalışıyorum zaten şu an. Silmeme gerek yok yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam boş zamanlarında olabilir ders aksatmayacak şekilde olursa bence sıkıntı olmaz.

Ben yıllarca CS oynadım uzun süre Silver 1'dim işten eve gelince falan Full CS oynardım. İşten çıkınca Full CS oynarım dedim 3-5 troll denk geldi nova 3'ten tekrar Master Elite Silver'e düşünce oyunu falan sildim 1 sene kadar oynamadım işsizlik döneminde. Bunları neden anlattım? Çok sevsende yarın oyundan sıkılıp bırakabilirsin ya da başkaları bırakır artık sende oynayamazsın yani oyun sınav yanında hiç önemli değil. Komple bıraksan oynamasan emin ol hiçbir şey kaybetmezsin. Sadece sınava odaklansan daha iyi çünkü o haftada bir saatle kalmaz elim alışsın falan dersin daha da oynarsın.

Dersini aksatmadığı sürece günde 1 saat bile oynayabilirsin. Benim arkadaşım 7-8 saat çalışır, geri kalan sürede de dizi/film falan izlerdi, robot değilsin sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…