Haftalık droplardan düşen kasalarla kar yapılır mı?

Ghostxz3

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler hocalarım, al-sat gibi şeyler yapmak istiyorum biraz ve oyun üzerinden istiyorum. Aktif olarak CS2 oynuyorum İtemsatış gibi sitelerde çoğu kişi Steam fiyatının altından satıyor kasaları. Ben de rüyalar kasası gibi kasaları biriktirip satmayı planlıyorum sizce kazanır mıyım? İtemsatış planlıyorum ByNoGame çok komisyon alıyormuş bildiğim haftalık düşen kasaları biriktirip satmayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler hocalarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mümkün. Haftalık düşen dropları satacaksınız, cebinizden para çıkmayacak.

Kar yapılıyor. 15 dolar verdiğim oyun skinlerle birlikte falan aşağı yukarı 20-23 dolar arasında bir para getirdi. Son 3 aydır da hiç oynamıyorum. Nereden baksan düzenli oynayan birisi için her halükarda para kazandırır. Çok uzun sürer, kazancı genelde azdır ama kazandırır.

Kasalardan gelen para güzel birikiyor, bir de rüyalar ve kâbuslar atarsa daha iyi oluyor. Ben iki hesapla yapiyorum, 2 hafta once major bileti almistim 10 dolara kasalardan biriken parayla, simdi yine 5 dolar birikti 2 haftada kasalardan.

Kasalardan gelen para güzel birikiyor, bir de rüyalar ve kâbuslar atarsa daha iyi oluyor. Ben iki hesapla yapiyorum, 2 hafta once major bileti almistim 10 dolara kasalardan biriken parayla, simdi yine 5 dolar birikti 2 haftada kasalardan.

2 senedir seçkinim var zaten ama aklıma geldi al-sat yapmak istiyorum ticaret gibi kabuslar kasası gelmesi benim çok karıma genellikle Steam'de satıyorum ya skin alıyorum ya oyun ama bu sefer bolca biriktirip satmayı düşünüyorum genellikle oyun yılan kasası devrim kasası atıyor ama onları çokça biriktirip örnek 10-15 tane tanesi 30 cent olsa 10 lira örnek 15 tane var 150 lira Steam pazarına göre ben örnek 130 lira satacağım hem ucuz hem de kara geçiyorum çünkü hızlı satılmasından dolayı.

15 doların parasını bana geçen sene verdi zaten halı hazırda bayağı kar yaptım ama böyle satışlar vb yapmadım ve şimdi yapmak istiyorum İtemsatış sitesinde mantıklı geldi çünkü kulağa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…