Joe Satriani Centipat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 427 Çözümler 1 14 Ocak 2024 #1 BİM'de çalışıyorum da normalde haftada 1 gün izin veriliyormuş. Ben 2 haftada 3 gün izin aldım. Acaba bu izin günlerinde de çalışıyormuş gibi ücret alacak mıyım? Yoksa çalıştığın kadar mı maaş veriliyor? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2024
BİM'de çalışıyorum da normalde haftada 1 gün izin veriliyormuş. Ben 2 haftada 3 gün izin aldım. Acaba bu izin günlerinde de çalışıyormuş gibi ücret alacak mıyım? Yoksa çalıştığın kadar mı maaş veriliyor?
Dushh Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.136 Çözümler 3 Yer İstanbul 14 Ocak 2024 #2 BİM'de puantaj olayı nasıl çalışıyor bilmiyorum ama parmak izi olayı varsa almıyosun.
karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 14 Ocak 2024 #3 Benim bildiğim çoğu şirket çalıştığınız güne göre maaş veriyor ama emin değilim.
7 742183 Picopat Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 237 Çözümler 4 14 Ocak 2024 #4 Sanırım almazsın. Bu arada neden BİM'i tercih ettin?
Toran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 2.004 Çözümler 32 14 Ocak 2024 #5 İmzaladığın sözleşme türüne göre değişir. Hangi tür çalışma şeklinde sözleşme imzaladığını biliyor musun?
İmzaladığın sözleşme türüne göre değişir. Hangi tür çalışma şeklinde sözleşme imzaladığını biliyor musun?
Joe Satriani Centipat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 427 Çözümler 1 14 Ocak 2024 #6 Dushh dedi: BİM'de puantaj olayı nasıl çalışıyor bilmiyorum ama parmak izi olayı varsa almıyosun. Genişletmek için tıkla... İmza atıyoruz. Toran dedi: İmzaladığın sözleşme türüne göre değişir. Hangi tür çalışma şeklinde sözleşme imzaladığını biliyor musun? Genişletmek için tıkla... İmzalarken pek bakmadım hocam işe girişte. 742183 dedi: Sanırım almazsın. Bu arada neden BİM'i tercih ettin? Genişletmek için tıkla... Diğer marketlerede başvurdum. Ama BİM nasip oldu.
Dushh dedi: BİM'de puantaj olayı nasıl çalışıyor bilmiyorum ama parmak izi olayı varsa almıyosun. Genişletmek için tıkla... İmza atıyoruz. Toran dedi: İmzaladığın sözleşme türüne göre değişir. Hangi tür çalışma şeklinde sözleşme imzaladığını biliyor musun? Genişletmek için tıkla... İmzalarken pek bakmadım hocam işe girişte. 742183 dedi: Sanırım almazsın. Bu arada neden BİM'i tercih ettin? Genişletmek için tıkla... Diğer marketlerede başvurdum. Ama BİM nasip oldu.
Dushh Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.136 Çözümler 3 Yer İstanbul 14 Ocak 2024 #7 Joe Satriani dedi: İmza atıyoruz. İmzalarken pek bakmadım hocam işe girişte. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer gelmediğiniz günü işaretlemezseniz almıyosunuz yani yapmayın da bence iyi sosyaller.
Joe Satriani dedi: İmza atıyoruz. İmzalarken pek bakmadım hocam işe girişte. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer gelmediğiniz günü işaretlemezseniz almıyosunuz yani yapmayın da bence iyi sosyaller.
7 742183 Picopat Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 237 Çözümler 4 14 Ocak 2024 #8 Joe Satriani dedi: İmza atıyoruz. İmzalarken pek bakmadım hocam işe girişte. Diğer marketlerede başvurdum. Ama BİM nasip oldu. Genişletmek için tıkla... İstanbul'da isen farklı işler de var cumartesi pazarı tatil olan yemek parası olan.
Joe Satriani dedi: İmza atıyoruz. İmzalarken pek bakmadım hocam işe girişte. Diğer marketlerede başvurdum. Ama BİM nasip oldu. Genişletmek için tıkla... İstanbul'da isen farklı işler de var cumartesi pazarı tatil olan yemek parası olan.
Tahadied145 Hectopat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2024 #9 Almıyorsun, ücretsiz izin yazıyor maaş'tan düşer.
Dushh Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.136 Çözümler 3 Yer İstanbul 14 Ocak 2024 #10 742183 dedi: İstanbul'da isen farklı işler de var cumartesi pazarı tatil olan yemek parası olan. Genişletmek için tıkla... Ne işi hocam istanbuldayım ben.
742183 dedi: İstanbul'da isen farklı işler de var cumartesi pazarı tatil olan yemek parası olan. Genişletmek için tıkla... Ne işi hocam istanbuldayım ben.