Hajime no Ippo izleme sırası nedir?

moleza

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben galiba ilk sezon olan Hajime no Ippo'yu izledim (Netflix'te olan). Şimdi devam etmek istiyorum. Bana doğru bir sıralama verir misiniz? Aralarda filmler var hangilerini izlemeliyim?

• Season 1: Hajime no Ippo
  • Special: Hajime no Ippo: Boxer no Kobushi
  • Special: Hajime no Ippo: Champion Road
  • OVA: Hajime no Ippo: Mashiba vs. Kimura
  • Season 2: Hajime no Ippo: New Challenger
  • Season 3: Hajime no Ippo: Rising
76 bölüm olan ilki yani Netflixdeki onu atlayıp devam et. Devamını istersen 550den itibaren mangayı okumalısın. Manga 1500lerde ve hala devam ediyo.

Hocam merhaba mangasini nereden ve nasıl okuyabiliriz, bunun hakkında bilgi verebilir misiniz?
Saygılarımla.

Animeyi bitirdiysen tortugada 550den itibaren okuyabilirsin.
Animenin son sezonu izlemedim sadece , çok teşekkür ediyorum . Buna benzer anime önerilerin var mı hocam bunu aşırı beğendim .

Animenin son sezonu izlemedim sadece , çok teşekkür ediyorum . Buna benzer anime önerilerin var mı hocam bunu aşırı beğendim .
HSD Kenichi. Bitince 100.chapterdan mangadan devam et. Baki serisi var. Pcye geçince birkaç manga var onları da derim.

Hocam 2015 de yazmıssınızda ben bunların hepsini bitirdim şimdi ne yapacağım manga okumayı sevmiyorum.

hangileri zorunlu hocam yazar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…