Animeyi bitirdiysen tortugada 550den itibaren okuyabilirsin.Hocam merhaba mangasini nereden ve nasıl okuyabiliriz, bunun hakkında bilgi verebilir misiniz?
Saygılarımla.
Animenin son sezonu izlemedim sadece , çok teşekkür ediyorum . Buna benzer anime önerilerin var mı hocam bunu aşırı beğendim .Animeyi bitirdiysen tortugada 550den itibaren okuyabilirsin.
HSD Kenichi. Bitince 100.chapterdan mangadan devam et. Baki serisi var. Pcye geçince birkaç manga var onları da derim.Animenin son sezonu izlemedim sadece , çok teşekkür ediyorum . Buna benzer anime önerilerin var mı hocam bunu aşırı beğendim .
76 bölüm olan ilki yani Netflix'deki onu atlayıp devam et. Devamını istersen 550'den itibaren mangayı okumalısın. Manga 1500'lerde ve hala devam ediyor.
- Season 1: Hajime no Ippo.
- Special: Hajime no Ippo: Boxer no kobushi.
- Special: Hajime no Ippo: Champion road.
- Ova: Hajime no Ippo: Mashiba vs. kimura.
- Season 2: Hajime no Ippo: New Challenger.
- Season 3: Hajime no Ippo: Rising.
hangileri zorunlu hocam yazar mısınız?76 bölüm olan ilki yani Netflixdeki onu atlayıp devam et. Devamını istersen 550den itibaren mangayı okumalısın. Manga 1500lerde ve hala devam ediyo.
- Season 1: Hajime no Ippo
- Special: Hajime no Ippo: Boxer no Kobushi
- Special: Hajime no Ippo: Champion Road
- OVA: Hajime no Ippo: Mashiba vs. Kimura
- Season 2: Hajime no Ippo: New Challenger
- Season 3: Hajime no Ippo: Rising
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.