Hakkımda gereksiz yere tutanak tutuldu

Hocam dövmek kötü fikir mi şimdi?

Ailene söylemelisin cünkü genelde müdür vs. kendilerini tövbe yarabbim Allah sandıkları icin cok dinlemezler.

20 dakikalık konuya 6 sayfa mesaj gelmesini beğenmedim.

Derdini açıkça anlatamıyorsan problem var demektir. Sesin yüksek şekilde müdürün yanına gidip hocam ben değildim işte üstümde çakmak vs yoktu, ben okulda içmem ben zaten sigara içmiyorum tarzı söylemler ile kolayca kurtulabileceğin bir durum.

Artı olarak tutanaklar 1-2 sene sonundan en kötü lise mezuniyetinde o okuldan transfer olmadığın sürece yönetim kurulu tarafından silinebiliyor çoğu zaman siliyorlar zaten.

Ben defalarca sigara ile yakalandım. Savunmama da yazılanlar doğrudur, arz ederim şeklinde cevap yazıyordum. Bu arada tutanak, yazılı savunma vermek vs. ceza aldın demek değil. Bana bir kere ceza verdiler, kınama cezası mı ne dedi hoca ama kaç kere yazılı, sözlü savunma verdim hatırlamıyorum. Sana da gelip öğretmenin mesela kınama cezası verdik sana demedikleri sürece sakın kimseyi şikayet etme.

Ne dersem diyim ceza almaktan kurtulamadım para cezası ve kınama cezası verilecekmiş

Kapalı alanda sigara içme cezası neyse onu ödesen olmuyor mu, neyin tutanağını tutuyorlar ağır suç değil ya?
Tutanaktan bir cacık çıkmaz ama olur da öğrenci kaşınıyorsa farklı mevzu, sıra sıra dizerler şikayetleri önlerine.

Ben uğraşırım dersen Cimer üzerinden yaz şikayetini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…