Hakkımda hakaretten dolayı suç duyurusu yapıldı

desibel

Hectopat
Merhaba birisinin sosyal medya gonderisine "atın lan bunu fedocu" yazmıştım. Bana özelden mesaj yazmış ve savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu, avukatının bildirdiğini yazmış. 30 bin lira kadar bir ceza yiyeceksin falan yazmış. Ciddi niyetle yazdığım bir yorum değildi aslında sadece dalga geçme amaçlıydı. Postun altına herkes benim gibi yorumlar yazmıştı. Sizce bundan herhangi bir şey çıkar mı? Küfür bile etmedim ve son kelimeyi bile fedo diye yazdım. Bir de beni şikayet edip etmediğini nasıl öğrenebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
korkutmadır rahat ol

Palavra atmış.

Palavra olmasa bile hakimlerin içinde hakaret bile olmayan bir cümleyle uğraşacaklarını sanmıyorum.

Palavra atmış.

Palavra olmasa bile hakimlerin içinde hakaret bile olmayan bir cümleyle uğraşacaklarını sanmıyorum.

korkutmadır rahat ol
Seni korkutmak için yazmıştır.
Hocam bende öyle düşünüyorum ama önceki postlarindan birinde bu kişiye konuştuğu kız p*zvnnk gibi kelimeler kullanmis ve bu adamda dava etmiş. Onun hakkında bir postu vardı. Bu yüzden açıkçası benide şikayet etmiş olabileceğini düşünüyorum. Ancak öyle hakaret içeren bir cümle kurmadım yada özelden herhangi bir yazışma da bulunmadım kendisiyle. Sadece o bana mesaj yazmış.

Hocam seni dava etse bile sonuç çıkmaz. Hem dava edeceğini sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…