Haksız ikinci el bölümü yasağı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılım
18 Ağustos 2016
Mesajlar
9.047
Makaleler
8
Çözümler
25

Şu konudaki yanlış bilgilendirmeyi dile getirdiğim için 1 ay ban yemiş bulunuyorum. Ban umurumda değil, ancak kesinlikle haksız.
Vega 8 için "RX 550 gücünde" denmiş, bu tamamen yanlış yönlendirme, biraz daha uç nokta biriyseniz yanlış bilgi vermek suretiyle dolandırma girişimi (öyle olduğunu söylemiyorum).
Belli ki ilanın sahibi de düzeltmeyi kaldıramamış. Gerçi kendisinin forumdaki önceli olaylarını da düşünürsek fazla şaşırmamak gerek.
Ne ilan baltaladım, ne fiyat baltaladım, sadece gerçekleri söylediğim için ceza aldım.
Vega 8 hiçbir şekilde RX 550 gücünde değildir. En iyi testlerde 3200 MHz 16GB çift kanal RAM kullanıldığı durumlarda bile GT 1030 ile eşit veya geride, RX 550'den ise ortalama %25 geride olan bir iGPU'dur.
Ben neden bunu söylediğim için ban yiyorum?
Forumda böyle bir yanlış yönlendirmeye nasıl müsaade edilebiliyor? Bunu normal bir konuda deseydim 5 sefer yanlış bilgi cezası almıştım.
Böyle böyle cezalar yüzünden uyarı sayım 52 oldu, moderasyon başvuruma olumsuz cevap gelecek olsaydı nedeni olarak da ceza sayım gösterilirdi çünkü diğer kriterlerin hepsine sonuna kadar uyuyorum, gerisini siz düşünün artık.
Çok fazla değil, 1-2 yıl önce biz ilan koyduğumuzda baltalayan baltalayanaydı, şimdi ne oldu da baltalamayana bile ceza yağıyor? Gerçi @Ek01000 hocamın konusunda da ben onu savunurken yine ban yerken baltalayanlar aynen devam etmişti.

Daha fazla söze gerek yok bence, banı atan moderatör her kimse ona iyi dileklerimi iletiyorum, umarım işinde daha iyi olur da moderasyonun kalitesini düşürmek yerine yükseltir.
 
O zaman almam gereken ceza ikinci el bölümü değil uyarma raporla cezası olmalıydı.
Şu alıcı olmayan kullanıcı olayı hem suistimale aşırı müsait hem de yeterince uygulanmıyor.
Hiç kimse diyemez ki ikinci el bölümündeki her mesaj %100 ya bir satıcı ya da bir alıcı tarafından yazılıyor.
Anlaşılan bu uyarı da 52. olarak koleksiyona eklenecek, neyse artık işini iyi yapan moderatörler sağolsun. Onların hatırına koleksiyonun büyümesine göz yumacağız. Keşke yerinde ve değecek şeylerle büyüseydi...
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı