- Makaleler
- 2
Daha fazla
Öncelikle caza alalı 1 hafta olduğundan arkadaşın ismini unuttum. Bir arkadaş dini içerikli bir konu açmıştı, ben de dini ve siyasi konular yasak diye rapor ettim. Sen misin rapor eden, tam 1 yıl ceza verildi. @Recep Baltaş'a söyledim, kullanıcı adımı sordu. Daha yanıt veremeden cezam 1 haftaya indirildi ve sorduğum soru silindi. Şimdi soruyorum, bana ceza veren arkadaşım sen cezayı şahsi nedenlerden dolayı mı verdin? Çünkü bana verilen ceza hakaretten dolayı ancak rapor metnine tekrar baksınlar hakaret yok. Bana göre arkadaşın dini inancı da o yöndeydi ve benim rapor etmeme kızıp 1 yıl ceza verdi. Recep Bey'e yazınca haksız yere ceza verdiği anlaşılır diye 1 haftaya çekip yazımı sildi. Tabi günahını almayayım. Neden 1 hafta ceza verildiğine dair bir yanıt verilmeden lütfen konum kilitlenmesin. Özet geçmem gerekirse, hakaret etmedim ve bana hakaretten dolayı haksız bir ceza verildi. Tabi bu olay foruma bakış açımı değiştirdi, bundan sonra hatalı gördüğüm bir şeyi rapor etmeyi düşünmüyorum malum ceza alabiliyoruz.