Haksız yere ceza almam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
2
Daha fazla  
Öncelikle caza alalı 1 hafta olduğundan arkadaşın ismini unuttum. Bir arkadaş dini içerikli bir konu açmıştı, ben de dini ve siyasi konular yasak diye rapor ettim. Sen misin rapor eden, tam 1 yıl ceza verildi. @Recep Baltaş'a söyledim, kullanıcı adımı sordu. Daha yanıt veremeden cezam 1 haftaya indirildi ve sorduğum soru silindi. Şimdi soruyorum, bana ceza veren arkadaşım sen cezayı şahsi nedenlerden dolayı mı verdin? Çünkü bana verilen ceza hakaretten dolayı ancak rapor metnine tekrar baksınlar hakaret yok. Bana göre arkadaşın dini inancı da o yöndeydi ve benim rapor etmeme kızıp 1 yıl ceza verdi. Recep Bey'e yazınca haksız yere ceza verdiği anlaşılır diye 1 haftaya çekip yazımı sildi. Tabi günahını almayayım. Neden 1 hafta ceza verildiğine dair bir yanıt verilmeden lütfen konum kilitlenmesin. Özet geçmem gerekirse, hakaret etmedim ve bana hakaretten dolayı haksız bir ceza verildi. Tabi bu olay foruma bakış açımı değiştirdi, bundan sonra hatalı gördüğüm bir şeyi rapor etmeyi düşünmüyorum malum ceza alabiliyoruz.

Bu durumu gerçekten merak ettim. Yalnızca ''Rapor'' etme (nedeni ne olursa olsun) nedeniyle 1 yıl ceza alamazsınız diye düşünüyorum.
Bazen yanlışlıklar olabiliyor ama. Umarım düşündüğünüz gibi değildir.

Kesin yanlislik var. Yetkililer hak etmeyene ceza vermez. :)
Abi böyle bir genellemeyi doğru bulmuyorum. Kendimden biliyorum, hak etmeyene ceza veren yöneticiler elbette olabiliyor. Yaşanabiliyor böyle durumlar.

Arkadaş yalnızca rapor ettiği için ceza almışsa elbette haklıdır, düzeltilmesi gerekir.

Ben de artık rapor etmemeye çalışıyorum. Hatta bildiğim konuda hata varsa hiç cevap bile yazmadan çıkıyorum. Rapor etmeye korkar hale geldik artık. Elektronik bölümünden de dışarıya cevap yazmamaya çalışıyorum.

Hatta geçenlerde şöyle bir şey olmuştu. Bir konuda birisi genelleme yaparak (içerisine ben de giriyorum) küfür etmişti. Ben sinir oldum ancak hiçbir şey yapmadım. Sonra bir arkadaş ona aynı şekilde karşılık verince ben de mesajını beğendim. Sonra ceza yedim. Rapor etmediğim için. Tamam peki ona itirazım yok. Ancak uygunsuz mesajı beğenme nedeni ile ceza yedim. Kurallarda böyle bir şey yoktu. Ben de bize ulaşın bölümünden itiraz edince. Kurallara ilginç bir şekilde Uygunsuz mesajı beğenmeyin gibi bir şey yazıldı. Ben bu cezanın geri alınmasını istiyorum.

Adalet istiyorum!

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 2.el ilan bölümünde yeni bir konu açtım. Mobildim ve başlıkta hata yapmışım. Başlığı düzeltemedim ve bunu konuda belirttim lütfen ceza vermeyin dedim. Başlığı düzeltemediğimi belirttim ama hemen ceza yı veriyorlar. Bir harf yüzünden.

Foruma bakış açının değiştiğine sevindim zira burada insanların görüş ve fikirlerinin Sosyal'de bulunmaması gerektiğini öne süren kullanıcılar kalıcı banlanır. Burada her konuyu görebilirsin, ama herhangi bir kişiyi görüşleri sana uymadı diye şikayet edemezsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı