Haksız yere "çifte konu" uyarısı aldığımı düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Little Doge

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Bugün birbirine benzer ama "aynı" olmayan iki tane konu açtığım için ceza yedim ve haksız ceza aldığımı düşünüyorum. İlk konuyu şöyle bırakayım.

İlk konu HDD'min devre kartındaki diyot sorunuyla ilgiliydi. İkinci açtığım konu ise (silindiği için gösteremiyorum) HDD kutusunun devre kartıyla ilgili bilinmeyen bir sorundu.
Konu farklı, cihaz farklı, devre elemanları farklı, fotoğraflar farklıydı.
Bu nasıl çifte konu oluyor? Moderasyon ekibine durumu raporladığımda reddettiler. İlginç bir durum gerçekten.
Ne yapacaktım? İki farklı cihazı ve olayları tek konuya mı sıkıştırmam gerekiyordu? HDD kutusunun sorunu ile ilgili bir konu açsam yine ceza yiyeceğimden eminim.
Ee, sorunu paylaşamadım? Kimseyle yardımlaşamadım? Bu nasıl bir kural acaba? Beni bilgilendirirseniz sevinirim. Haklı veya haksız olduğumu düşünüyorsanız eleştirmenizi rica ediyorum.

Moderatörlere rapor atacağınıza duvara konuşun daha iyi hocam, ne kadar haklı olsanız da işlerine gelmeyince reddediyorlar, bu forumun nasıl bir kural sistemi var hala anlamadım. Umarım en yakın zamanda sorununuza çözüm bulursunuz.
Yok hocam umudu kestim. Artık sorunumu "çifte konu" olarak algılamayacakları şekilde nasıl paylaşırım ona kafa yoracağım. Şaka gibi bir forum olmaya başladı burası.

Merhaba arkadaşlar.
Bugün birbirine benzer ama "aynı" olmayan iki tane konu açtığım için ceza yedim ve haksız ceza aldığımı düşünüyorum. İlk konuyu şöyle bırakayım.

İlk konu HDD'min devre kartındaki diyot sorunuyla ilgiliydi. İkinci açtığım konu ise (silindiği için gösteremiyorum) HDD kutusunun devre kartıyla ilgili bilinmeyen bir sorundu.
Bu nasıl çifte konu oluyor? Moderasyon ekibine durumu raporladığımda reddettiler. İlginç bir durum gerçekten.
Ne yapacaktım? İki farklı cihazı ve olayları tek konuya mı sıkıştırmam gerekiyordu? HDD kutusunun sorunu ile ilgili bir konu açsam yine ceza yiyeceğimden eminim.
Ee, sorunu paylaşamadım? Kimseyle yardımlaşamadım? Bu nasıl bir kural acaba? Beni bilgilendirirseniz sevinirim. Haklı veya haksız olduğumu düşünüyorsanız eleştirmenizi rica ediyorum.

O moderatörü bodruma indirip ıslak hortumla yer misin yemez misin...(!)

Merhaba arkadaşlar.

@Emre C @Recep Baltaş @Ali Güngör

Sizler elektronikten anlar mısınız? Buradan sormak isterim en azından.
Dur, dur. Vazgeçtim. Yoksa "Kendi konusunu açmalı" kuralından ceza yemeyeyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı