Haksız yere VAC ban atıldı

Ben 10 senedir galil oynuyorum. Oynaya oynaya manyağı oldum silahın. Galil oynamayanlar "bu silahla böyle kill alınmaz" diye sabah akşam beni raporluyor. Kendi takım arkadaşlarımın bile raporladığı zamanlar oluyor. Hesabı açtığımdan beri 1 dakika bile ban yemedim.

Siz eğer kesin olarak hile kullanmıyorsanız arkadaşlarınız sizin kadar dürüst davranmıyor olabilir.

Arkadaşlarınız kullanıyor gibi geldi bana. Öyle değilse bile yediğiniz ban VAC değil. Eğer oyun kurallarına uyuyorsanız yeni VAC Live sisteminden kaynaklı olabilir.

Çok kafa yormaya gerek yok. Aynı lobiden girdiğin arkadaşlarından biri hile kullanıyor, VAC live da olağandışı oynayış yüzünden arkadaşına bekleme süresi veriyor, siz de aynı lobiden onunla maç girdiğiniz için size de bekleme süresi veriyor, bu kadar basit.

Böyle bir şey mümkün değil bende hile kullandım VAC net'e düşüp ilkin 20 saat bekleme cezası verildi ardından tekrar hile ile oynayıp 3 güne çıkartıldı arkadaşın hile kullanıyor. Seni etkileme nedeni onunla sürekli maçlara girmen olabilir veya bizden saklıyorsun sende kullanıyorsun.

Arkadaşlarımla birlikte CS:GO rekabetçi maçı oynuyorduk. Skor 9-9 oldu. Üçüncü arkadaşım yaklaşık 29-25 civarında kill aldı, ben ise 17-18 kill aldım. Maçı kazandık, ancak bir baktık ki bana 20 saatlik, diğer arkadaşlarıma ise 3 günlük VAC ban geldi. Hiçbirimiz hile kullanmıyoruz, zaten oldukça iyi oynuyoruz, neden hile açalım ki? Sizce neden VAC banı yedik?

Üstelik bu durum sürekli tekrarlanıyor. Hile yüzünden VAC yiyen bir arkadaşım dün bilgisayarına format attı, ancak ne yaparsak yapalım, 3-4. maçımızda yine VAC ban yiyoruz. Yardımcı olabilir misiniz?
Haksız yere yerseniz destege kanıt atın açarlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı