Haksız yere yenen üçüncü parti yazılım banı kalkar mı?

CaitLane52

Centipat
Daha fazla  
Evet 2-3 hafta sonrası oyuna girecektim hesabımla ama bu banla karşılaştım. Diğerlerinden farklı olarak hiçbir şekilde başka bir oyunda hile falan kullanmamıştım. Yani hiçbir hile girişimi yok PC'de. Sadece crack oyun falan indiriyorum ama bilinçli bir şekilde. Yani virüs bulaştırmadım 10 yıldır. Ama bana ban attı oyun sebepsizce. Şimdi ticket attım durumu özetleyerek cevaplarını bekliyorum. Başka tecrübesi olan var mı böyle?

Evet 2-3 hafta sonrası oyuna girecektim hesabımla ama bu banla karşılaştım. Diğerlerinden farklı olarak hiçbir şekilde başka bir oyunda hile falan kullanmamıştım. Yani hiçbir hile girişimi yok PC'de. Sadece crack oyun falan indiriyorum ama bilinçli bir şekilde. Yani virüs bulaştırmadım 10 yıldır. Ama bana ban attı oyun sebepsizce. Şimdi ticket attım durumu özetleyerek cevaplarını bekliyorum. Başka tecrübesi olan var mı böyle?

Hesabıma arkadaşım girmişti. Kendisininde bilgisayarında olan (hile olmayan) 3. parti yazılımdan dolayı benim hesabım kalıcı ban yemişti. Defalarca ticket attım, hile kullanmadığımı söyledim, hatta arkadaşıma suç atarak hesabımın çalındığını söyledim fakat hiçbir şekilde kabul etmediler. 1 yıl oldu, 2 3 defa ticket açtım fakat nafile.

Evet hocam, hiç ümitli olmadığım mailimi incelediğimde müjdeyi aldım, hesap açılmış arkadaş :) şimdi bunun üstüne soğuk su içebilirim.
Shiberwave (Valorant Support)

8 ağu 2024 12:33 utc.

Selamlar dostum! ️

Bizimle iletişime geçtiğin için teşekkür ederiz, sana yardımcı olmak için buradayız. (. ❛ ᴗ ❛.)

Hesabının yasaklanmasına gerçekten üzüldüm! Endişelenme, sana yardım etmek için buradayım.

Hesabını kapsamlı bir şekilde inceledik ve komut dosyaları / oyunumuzu etkileyebilecek istismar dosyaları / üçüncü parti program kullanımları sebebiyle kalıcı bir yasak aldığını gördüm. Ancak, o sırada hesapta şüpheli eylemler gördüm!

Şimdi, sana iyi haberlerim var - bu yasaktan senin sorumlu olmadığını onayladığımız için hesabındaki kısıtlamayı kaldırdım.

Bununla birlikte, şu anda ekli olan e-posta adresine bir parola sıfırlama bağlantısı gönderdim. Gelen kutunu kontrol ettiğinde bağlantının süresinin dolması durumunda, web sitemizden tekrardan yeniden şifreni sıfırlama yapabileceğini unutma lütfen.

Sana bağlantıyı bırakıyorum - doğru bölgeyi ve kullanıcı adını seçtiğinden emin ol:

Riot Account Recovery

Ben bir kere açtırmayı denedim hocam açmıyorlar. Bence uğraşma derim. Bende banlandım sende yeni hesap aç gel hesapları 20 level yapalım :D

Yeni konular

Geri
Yukarı