Hâlâ dergi okuyanlar kaldı mı? Ben her ay 3-4 tane dergi alıp okuyorum. Genelde chıp veya level alıyorum.
İnternetten alabilirsiniz hocam. Marketlerde bende pek bulamıyorum. O yüzden internetten çoğunlukla alıyorum fakat bulursam marketlerden de alıyorum.Eskiden level alırdım da şimdi markette bulamıyorum ve abonelik almak için geç kaldım.
İnternetten alabilirsiniz hocam. Marketlerde bende pek bulamıyorum. O yüzden internetten çoğunlukla alıyorum fakat bulursam marketlerden de alıyorum.
eskiden LEVEL ve OYUNGEZER dergilerini alırdım. şuana kadar toplam 48 tane dergi alabildim. eğer ki pandemi olmasaydı muhtemelen 60 a kadar yolu vardı ama pandemi patladığında dergilerin hepsini kaçırdım. dergilik uygulamasından okuyordum kaçırdıklarımı sonrada okumayı paralı yaptıkları için sildim. şuan iki dergide ne sıklıkla dergi çıkarıyor bilmiyorum. en son 3 ay önce Level dergisi görmustum bir taneHâlâ dergi okuyanlar kaldı mı? Ben her ay 3-4 tane dergi alıp okuyorum. Genelde CHIP veya Level alıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.