Hâlâ dergi okuyan var mı?

umutt1905

Decipat
Makaleler
14
Daha fazla  
Hâlâ dergi okuyanlar kaldı mı? Ben her ay 3-4 tane dergi alıp okuyorum. Genelde CHIP veya Level alıyorum.

Hâlâ dergi okuyanlar kaldı mı? Ben her ay 3-4 tane dergi alıp okuyorum. Genelde chıp veya level alıyorum.

Eskiden level alırdım da şimdi markette bulamıyorum ve abonelik almak için geç kaldım.

Eskiden level alırdım da şimdi markette bulamıyorum ve abonelik almak için geç kaldım.
İnternetten alabilirsiniz hocam. Marketlerde bende pek bulamıyorum. O yüzden internetten çoğunlukla alıyorum fakat bulursam marketlerden de alıyorum.

Chip dergilerini alıp okuyorum 3 ayda bir. Zaten buralarda tek alan benim sanırım her geldiğinde markette buluyorum :D

İnternetten alabilirsiniz hocam. Marketlerde bende pek bulamıyorum. O yüzden internetten çoğunlukla alıyorum fakat bulursam marketlerden de alıyorum.

Hocam ben koleksiyon yapmak istiyordum fakat çok uzun zaman boyunca almadığım için tonlarcasını kaçırdım ve şimdi almanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Keşke zamanında abonelik yaptırsaymışım.

Hâlâ dergi okuyanlar kaldı mı? Ben her ay 3-4 tane dergi alıp okuyorum. Genelde CHIP veya Level alıyorum.
eskiden LEVEL ve OYUNGEZER dergilerini alırdım. şuana kadar toplam 48 tane dergi alabildim. eğer ki pandemi olmasaydı muhtemelen 60 a kadar yolu vardı ama pandemi patladığında dergilerin hepsini kaçırdım. dergilik uygulamasından okuyordum kaçırdıklarımı sonrada okumayı paralı yaptıkları için sildim. şuan iki dergide ne sıklıkla dergi çıkarıyor bilmiyorum. en son 3 ay önce Level dergisi görmustum bir tane

Yeni konular

Geri
Yukarı