M3rt0o Centipat Kek günü Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 959 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #1 Kardeşiniz ya da bir sevdiğiniz için bir de indirim de var.
ElderAssassin Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.262 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #2 Alınır tabii hatta hâlâ almamış olmak daha büyük bir ayıp.
haylazx Picopat Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #3 Açık dünya sevenler için alınır, ama online moduna takılırsan güncel oyuncu kitlesine dikkat etmek lazım
Açık dünya sevenler için alınır, ama online moduna takılırsan güncel oyuncu kitlesine dikkat etmek lazım
Tarik Enes Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060/İ3 13100F - 16GB 3200MHz RAM Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #4 Ben hikayesi için almazdım açıkçası. Maksimum Online oynamak için alınabilir. Ama yine de ben çok tercih etmezdim bugünlerde almayı
Ben hikayesi için almazdım açıkçası. Maksimum Online oynamak için alınabilir. Ama yine de ben çok tercih etmezdim bugünlerde almayı
OBeloO Decapat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 183 Çözümler 1 11 Temmuz 2025 #5 Bence alınır. Gideri var hala.
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.812 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #6 Çok eski oyunmuş gibi muamele yapmayın. Hala alınabilecek bir oyun.
critical16 Femtopat Katılım 26 Kasım 2024 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #7 Bence alınır. Her yıl baştan sona bitiririm hikaye modunu.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.336 Çözümler 40 Yer Cayman Adaları 11 Temmuz 2025 #8 Alınır başyapıt bir oyun.
Dusk06 Decipat Katılım 8 Aralık 2023 Mesajlar 1.860 Çözümler 4 Yer Ankara | Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #9 M3rt0o dedi: Kardeşiniz ya da bir sevdiğiniz için bir de indirim de var. Genişletmek için tıkla... Tabii ki en iyi modern açık dünya oyunu piyasa da ama 26 Mayıs'a kadar
M3rt0o dedi: Kardeşiniz ya da bir sevdiğiniz için bir de indirim de var. Genişletmek için tıkla... Tabii ki en iyi modern açık dünya oyunu piyasa da ama 26 Mayıs'a kadar
M3rt0o Centipat Kek günü Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 959 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #10 haylazx dedi: Açık dünya sevenler için alınır, ama online moduna takılırsan güncel oyuncu kitlesine dikkat etmek lazım Genişletmek için tıkla... Steam hesabından kaldırılmıyor demi bazı eski GTA oyunlarını üretici kaldırdı grafiklerini güncelledi üçünü birleştirip tekrar satışa sundu öyle olmasını istemiyorum eski oyun da olsa para verdik bir zahmet kütüphanede bir ömür dursun critical16 dedi: Bence alınır. Her yıl baştan sona bitiririm hikaye modunu. Genişletmek için tıkla... Steam hesabından kaldırılmıyor demi bazı eski GTA oyunlarını üretici kaldırdı grafiklerini güncelledi üçünü birleştirip tekrar satışa sundu
haylazx dedi: Açık dünya sevenler için alınır, ama online moduna takılırsan güncel oyuncu kitlesine dikkat etmek lazım Genişletmek için tıkla... Steam hesabından kaldırılmıyor demi bazı eski GTA oyunlarını üretici kaldırdı grafiklerini güncelledi üçünü birleştirip tekrar satışa sundu öyle olmasını istemiyorum eski oyun da olsa para verdik bir zahmet kütüphanede bir ömür dursun critical16 dedi: Bence alınır. Her yıl baştan sona bitiririm hikaye modunu. Genişletmek için tıkla... Steam hesabından kaldırılmıyor demi bazı eski GTA oyunlarını üretici kaldırdı grafiklerini güncelledi üçünü birleştirip tekrar satışa sundu