Hâlâ GTA V alınır mı?

SametC35

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bütçem kısıtlı. GTA 4 var aklımda bir de GTA 5 biliyorum zamanında bedava dağıtıldı ama maalesef alamadık. 276 TL 10 yıllık bir oyuna verilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Verilir hâlâ güncelliğini koruyabilen nadir taş gibi oyunlardan birisidir. Basit Indie oyunlar için 200-300 TL gibi rakamlar isteniyor.

Başka bir oyun almak istemiyorsanız bence değer. Ben hala arada bir girip vakit geçiriyorum. Online kısmına meraklıysanız zaten her türlü paranıza değecektir.

Arkadaşlar bütçem kısıtlı. GTA 4 var aklımda bir de GTA 5 biliyorum zamanında bedava dağıtıldı ama maalesef alamadık. 276 TL 10 yıllık bir oyuna verilir mi?

Bence RDR 2 daha yeni eğer yoksa onu alın sisteminiz yetiyorsa tabii ama GTA 5 de mükemmel oyun karar sizin tabii enfes kaliteli mükemmel hikayeli oyun diyorsan RDR 2 alırsan daha iyi deneyim geçirirsin.

Online oynamadığım için indirdim ben fakat henüz başlamadım.

Gta 4 ne kadar güzel olsa da Gta 5 in yerini tutabileceğini düşünmüyorum. Çeşitlilik, hikaye, açık dünya ve online açısından bakarsak gta 5 vereceğin parayı hak ediyor bence. Ayrıca tekrar oynanabilirliği olan bir oyun.

Bence RDR 2 daha yeni eğer yoksa onu alın sisteminiz yetiyorsa tabii ama GTA 5 de mükemmel oyun karar sizin tabii enfes kaliteli mükemmel hikayeli oyun diyorsan RDR 2 alırsan daha iyi deneyim geçirirsin.
Rdr 2yi 98 TL den almıştım o yüzden rahatım

GTA5'i bitirecek tek oyun yine GTA6'dır.
Yani bana soracak olursan hala alınabilir.
Teşekkürler

Doğru söylüyorsun teşekkür ederim

Verilir hâlâ güncelliğini koruyabilen nadir taş gibi oyunlardan birisidir. Basit Indie oyunlar için 200-300 TL gibi rakamlar isteniyor.
Aynen o oyunlara verilmez GTAya değer

@SametC35 şimdiden hayırlı olsun, iyi oynamalar Grafikleri de günümüz için yeterli.

Kesinlikle verilir. Şu an bile çoğu oyuna taş çıkartıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…