Hâlâ keşfedilemeyen kıtalar olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılım
12 Ekim 2021
Mesajlar
47
Merhabalar. YouTube üzerinden bir video gördüm ve videoda herkes tarafından bilinmeyen kıtalar varmış ve bu kıtalar ise şu şekilde buralarda enerji, petrol, maden birçok şey var diyor Amiral Byrd. Benim merak ettiğim şudur: Acaba bunu birçok kişiden gizleyip buradaki zenginlikleri kendileri mi kullanıyor? Amiral Byrd bu kıtaların Antarktika ötesinde olduğunu söylüyor.
 
Emin olun ki saklamak yerine orayı herkesin gözüne sokup satacağınız silahlarla çok daha fazlasını kazanabilirsiniz. En azından kendi gezegenimiz üzerinde bulunamamış kıta büyüklüğündeki herhangi bir kara parçası yok. Mu kıtası ise tamamen bir efsaneden ibaret.
 
@Gerçeği Öğren uydu fotoğraflarına inanmama sebebin ne? Bir de bu tür araştırmaları YouTube üzerinden yapacaksan daha çok işin var zaten. YouTube'de her önüne gelen bir şey diyor ve onu doğru algılıyorsun. Özellikle bu açığı bilen çoğu youtuber bilerek üzerinizden para kazanıyor ama hiçbiriniz fark etmiyorsunuz.
 
Youtube'da soyle kanallari izlemeyin lutfen. Sence olabilir mi? Uzayda dunyayi gozetleyen bilmem kac tane uydu var.
 
Sizden şunu istiyorum. Fikrime saygı duyunuz, ben uydu fotoğraflarına inanmıyorum. Bu fotoğrafları ben çekmiyorum sonuçta ve şöyle bir şey var. Dünyanın bir kısmını çekiyorlar, uzay videolarında zaten döndüğüne dair bir video bulamadım. Bu yüzden ise bu şekilde böyle bir şey aklıma takıldı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı