Hâlâ keşfedilemeyen kıtalar olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uydu fotoğraflarına inansaydım eğer bu konuyu açmazdım yorumun için teşekkürler.
Dünya'nın düz olduğunu savunan arkadaş. Uzay konusunda insanların elindeki en somut kanıt uydu görüntüleridir. Eğer bu en somut kanıta da inanmıyorsan sürekli bir taraflarından komplo teorileri üretmeye veya olan komplo teorilerine inanmaya devam edersin.
 
@Gerçeği Öğren kendinin çekmediği her fotoğrafa inanmıyorsan; diğer kıtaların olduğunu nereden biliyorsun? Belki de diğerleri de yok o zaman. Uluslararası Uzay İstasyonundan canlı yayın yapılıyor çoğu zaman ve dünyanın etrafında 360 derece dönüyorlar. Uzaya çıkıp Nikon makineyle kimse fotoğraf çekmiyor zaten.

Ayrıca YouTube üzerinden bu konuları araştıran birisinin bilgisi zaten yoktur. O yüzden senin ileri sürdüğün şeyler fikir olmaz. Komplo teorisi olur ki komplo teorileri kanıtlanmamış olan ve yanlış bilgilerdir.
 
Hocam bana hak verin çünkü herkes farklı bir şey diyor. Benim konuma önceden cevap yazmıştınız, düz dünya ile ilgili ancak her bilgiye güvenemiyorum artık. Düz olduğundan da şüphe duymaya başladım ancak geoid olduğunada inanamıyorum. Günlerdir araştırmama rağmen bir sonuca varamıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sizden şunu istiyorum. Fikrime saygı duyunuz, ben uydu fotoğraflarına inanmıyorum. Bu fotoğrafları ben çekmiyorum sonuçta ve şöyle bir şey var. Dünyanın bir kısmını çekiyorlar, uzay videolarında zaten döndüğüne dair bir video bulamadım. Bu yüzden ise bu şekilde böyle bir şey aklıma takıldı.
Bilim insanlarinin uzaya gonderip veriler elde ettigi uydulara guvenmiyorsun ama Youtube'daki "Gizem Cozucu Abdulrezzak bin Muhammed Islam" adli kisiye guveniyorsun.
 
@Gerçeği Öğren araştırma yapmak istiyorsan; önce İngilizceni geliştir ve NASA'nın kendi web sitesini kullan. O seni kesmedi bin bir tane makale var Google üzerinde. Üniversitelerin yazmış olduğu makaleleri oku. YouTube'den video izlemekle olmaz bu işler.
 
Teoiriler güçlü geliyor bazen bu teori güçlü değil ama yine de %1 olabilir sonuçta tartışarak belki sonuca varırız.
 
@Gerçeği Öğren YouTube üzerindeki hiçbir bilim kanalı(istisnalar kaideyi bozmaz) kaynak şeklinde konuşmazlar. Bunların çok örneğini gördük, hepsi paranın peşinde prim yapıyorlar.

Araştırmak istiyorsan İngilizce öğrenip makale ve resmi sitelerden araştırabilirsin. Bu şekilde araştırdıktan sonra aklında soru işareti kalmaz zaten. Yoksa her önüne gelen video çekebiliyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı