Hâlâ keşfedilemeyen kıtalar olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen çok komplo teori videosu izliyorsun. YouTube izlemeyi bırakıp git biraz İngilizce öğren; sonra kendin araştırırsın. Burada tartışmak istiyorsan; tartışacak bir seviyede olacaksın. Tartışma yapabilmemiz için seviyelerimiz yakın olması lazım ama buradan bakınca imkansız duruyor şu anda. Sen sadece komplo teorisi sallayıp gidiyorsun. Her neyse hayal dünyanda başarılar, büyük ihtimal yine troll konu.
 
Bu arkadaş diyor YouTube'dekilerin derdi para. NASA'nın derdinin para olmadığını nereden biliyor demek istiyorum, fikirlerimize saydı duyarsak daha iyi tartışabiliriz hocam.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada ek bilgi, Dünya'nın şekli yuvarlak veya geoit değildir. Dünya'nın şekli "Oblate Spheroid" olarak geçiyor. Türkçeye çevirince yassılaşmış küremsi gibi bi' mana çıkıyor.
 
Raştırırsın. Burada tartışmak istiyorsan; tartışacak bir seviyede olacaksın. Tartışma yapabilmemiz için seviyelerimiz yakın olması lazım ama buradan bakınca imkansız duruyor şu anda. Sen sadece komplo teorisi sallayıp gidiyorsun. Her neyse hayal dünyanda başarı.

Sen sanki çok seviyelisin bize laf atıyorsun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Senin söylediklerin fikir değil işte onu anlamıyorsun. Sen komplo teorisi sallıyorsun anca hiçbir kaynağı olmayan. Tek NASA yok bu alanda onlarca uzay şirketi var. Hem devletlere bağlı hem de özel olarak. Bunların hepsi birleşip yalan söyleyecekler, canlı yayınlar yaptıkları halde senden gizleyecekler öyle mi? :D Yazık valla.
 
Fikrinizi beğendim hocam ama YouTube'daki bazı konular belki yanlış olabilir ama hepsi değildir.

Bu tarz bilimsellikten tamamen uzak sayfaları takip etmek yerine Ayhan Tarakçı gibi YouTuber insanları takip edin. Söylediği argümanların kaynaklarını paylaşıyor. Zaten biraz fizik bilginiz olsa düz dünya tarzı şeylere inanmazsınız. Kullandığın telefon ve bilgisayarın içinde milyarlarca transistör var ve sen insanlığın dünyanın şekliyle kandırılmasını mı düşünüyorsun. Emin ol yalan söylemeye zerre ihtiyaç duyulmayacak bir konu. Ayrıca Google haritalara güvenmiyorsan yıllar önce oluşturulan haritaları tek tek inceleyebilirsin. Böyle bir durumun olmadığını anlarsın. Kaynaksız hiçbir şeye güvenme. Bu tarz videolar sen, sanki zekiymişsin ve sen diğerlerinden farklıymışsın hissine kapılman için var. Bu sayede kanal sahibi iyi bir gelir elde ediyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı