Hala League of Legends oynuyor musunuz?

Hala oynuyordum son 2 haftadır hiç girmiyorum, ilk başlarda elo yükseltme heyecanıyla oyun sarıyordu, euwest sunucusunda Diamond 1 eloya kadar geldim, fakat belli bir yerden sonra eloboostlar troller okadar bayıyor ki oyun hevesim gitti. Oyun gerçekten çekişmeli dönse karşı taraf iyiyse inanın kaybettiğim oyuna hiç acımıyorum, aksine ne oyundu be diyorum gerçekten güzel ve heyecanlı oluyor. Fakat iş trollere eloboostlara gelince dönen iğrenç maçlar başlamadan biten maçlar heves bırakmıyor.
 
Geçin bu boş lafları ustalar. Yok bırakmış başlamışta yok çok toxic varmışta. Toxic varsa sende o şahsa az iltifat et dediklerini yapıyor zaten onunla neden küfürleşip inatlaşıyorsun. Ayrıca LoL bu aralar sarmadığından daha doğrusu oynaya oynaya sıkıldığımdan Valorant'ya geçtim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu sadece iki kere indirdim ikisinde de eğitim maçından sıkılıp çıktım 10 gün boyunca oyuna girmedim ve sildim.
 
En son valo ünlü olduğunda lol kitlesi Valorant'a gitmişti bence toxiclik bayağı bir düşmüştü şu an nasıl bilmiyorum. Ama Valorant hala en toxic kitleye sahip oyun
 
2. sezonundan beri oynuyorum. Bazen uzun aralar verdiğim oldu ama aktif olarak oynuyorum . LoL şuan sadece bir oyun değil bir marka haline geldi. Bu aşamaya geleceklerini hiç düşünemezdim. Oyun harici hikayeye animasyonların kalitesi bile oyuna ne kadar önem verdiklerini gösterir nitelikte. Adamlar animasyon kalitesi olarak yeni bir düzeye ulaştılar. Hele o The Call animasyonu yok mu hala etkisindeyim. Gerçekten moba türünde hikayeye hikaye dışı animasyonlarla hikaye anlatımına bu kadar özen gösteren bir oyun görmek çok zor. Bağımlılığı, kanser kitlesi, insanı sinir küpüne döndüren oyuncuları bir kenara bırakırsak LoL mükemmel bir iş başaran güzel bir oyun. Her yamada her yenilemeye karışan insanları dinlemediler iyi ki dinleselerdi bu aşamaya geleceklerini düşünmüyordum. Şu son çıkan yamayla kanser oyuncular artık daha sıkı denetleniyorlar daha çok ban yiyorlar emin olabilirsiniz. Neredeyse her oyuna girdiğimde raporladığım birinin ban yediğine dair bildirim alıyorum. Eğer biri küfür ederse chatten oyun bu küfürü anlayıp oyuncuyu oyun sonuna kadar susturuyor öyle bir sistem getirmişler.
 
Moba tarzını bir türlü benimseyemedim. Yıllardır oynayayım diye indirdiğim ve her seferinde 5 dakikada kapatıp sildiğim oyun kendisi. İşin özeti hala değil hiç oynamadım sayabiliriz.
 

Geri
Yukarı