Hala League of Legends oynuyor musunuz?

2018 yılında başlamıştım ve sabah akşam oynuyordum. Ama artık ayda 1 oynuyorum o da aram falan oluyor genelde artık oyun hiçbir şekilde zevk vermiyor.
 
Sezon 2 den beri oynuyorum fakat 1 sene oyna 1 sene bırak mantığıyla. Bu sebepten ötürü elmastan öteye gidemedim. Ama ruh sağlığım daha önemli diyorum. Bunaldıkça bırakıp çevrimdışı FM, Eu4, Total War gibi oyunlara yöneliyorum. Edit: tüm chatı kapatarak oynuyorum, deneyin, farkı göreceksiniz :)

 
LoL eski LoL değil. Sezon öncesi güncellemeyle beraber küfür etmeseniz, sadece biraz toxiclik yapsanız bile direkt chat ban atıyor.
 
Dün yükledim de gerçekten çok kötü bir meta getirmişler oyuna bireysel yeteneğin önemi kalmamış nerdeyse. Rakibimi kesip öne geçiyorum ama snowball'a bağlamak çok zor orman dönemiyorsun farmlar çok az para veriyor özellikle suikastçi main olduğum için tanklar ve dövüşçülere bir şey yapamıyorum. bundan 2 sene önce çok güzel bir meta vardı zırh deşme eşyaları çok ucuzdu 10dkda 2 item bitirirdim bazen o günden sonra herkes suikastçiler tek atıyor diye ağladığı için çok nerflediler. Özellikle otp oyuncular için sıkıntılı bir durum.
 
Plat eloda 4 dk da oyun buluyor.Eskiden 1 dk da bulurdu.S3 S4 zamanları kadar oynanmıyor.Bu oyunun sıkıntısı çok yetenekli değilsen tamamen takımına bağlısın.Cs go da böyle bir durum yok az biraz bireysel yeteneği olan adam takımı taşıyıp rank atlayabilir.
 

Geri
Yukarı