Hala Roblox oynayan var mı?

Hiçbir oyun "velet" oyunu değildir. Herkes istediğini oynayabilir. Örnek bende CS:GO falan sevmiyorum fazla. Sandbox oyunlar ilgimi çekiyor.

Bazı kişiler bu oyuna "velet" oyunu diyor. Bence çok yanlış bir tabir Roblox her yaşa hitap eden bir oyun. Konu başlığına gelirsek ben arkadaşlarımla oynuyorum ve cidden sarıyor.
Yaşım ne kadar büyürse büyüsün hala seviyorum Roblox'u. Ancak kitlesinin küçük olması bir tık irrite ediyor yaşı büyük insanları.

Phantom Forces oynuyorum. Baya güzel oyun yapmışlar, yan sanayi Call of Duty.
Yan sanayi evet bence Blackhawk rescue mission 5 de seversiniz aynısının açık dunya fln olanı.

Bazı kişiler bu oyuna "velet" oyunu diyor. Bence çok yanlış bir tabir Roblox her yaşa hitap eden bir oyun. Konu başlığına gelirsek ben arkadaşlarımla oynuyorum ve cidden sarıyor.
Velet oyunu diyenler Mad City oynasın.

22 yaşındayım oyunun herhangi bir suçu yok sorun ebeveynlerde çünkü çoçuklarını takip etmeleri lazım çünkü o oyunda tehlikeli oyunlarda oluyor ebecenyler bu oyunları çoçuklarına oynatmamaları lazım ya takip ediyorum diyosanız çoğu ebeveyn umursamıyor ama çoçuklar büyüdüğünde işte katil hırsız kumarcılık alkol gibi şeylere alışıyorlar onların çoçuğu olduğunda çoçukları onları örnek alır ve kötü insanlar doğar. yani biraz dikkat etseniz anne babalar bu sorun ortadan kalkar çoçukları üzüyorsunuz bu sorun oyunda değil ebeveynlerde tabi çok cahil insan olduğu için bunları yapmak zor oyunun bir suçu yok oyuna velet diyenler bi ebeveynler çoçuklarına baksın ilk

bende hala oynuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…